Idei de outfituri pe care le poți purta în această toamnă la birou sau acasă

Foto: Unsplash

Toamna este anotimpul perfect pentru a încerca noi outfituri şic, iar dacă te-ai întors deja la birou, acesta este cel mai bun loc să-ți pui originalitatea la încercare.

Timpul pe care îl petreci la muncă este considerabil, așa că nu ezita să optezi pentru piese inedite, dar și confortabile. Dacă încă lucrezi de acasă, trebuie să continui aceeași rutină ca înainte. Asta înseamnă că este recomandat să te schimbi dimineața din hainele de casă, dar să alegi un outfit cât mai comod. Iată câteva idei pentru toate situațiile și preferințele în materie de fashion:

Joc de texturi

Chiar dacă sezonul rece vine cu o serie de dezavantaje, în materie de fashion te poți bucura de o varietate de opțiuni. Una dintre cele mai îndrăgite și potrivite pentru femei este chiar combinația de texturi pe care ți-o permite vremea mai rece. Poți purta cămăși în combinație cu pantaloni de stofă sau de catifea sau sacouri de tweed cu blugi. Ține minte că trebuie să ai mereu în garderobă piese vestimentare esențiale pentru orice sezon, iar blugii de dama sunt printre cele care nu se demodează. Nu uita că este important și să investești în articole precum un cardigan, un pulover de lână sau o bluză de cașmir, deoarece în zilele cu adevărat reci îți vei dori să te simți cât mai confortabil, dar să fii și elegantă.

 

Layere creative

Dacă îți face plăcere să porți cât mai multe layere în sezonul rece, trebuie să o faci cu stil. O fustă mai lungă cu pliuri poate fi combinată cu o cămașă cu mâneci bufante și o pereche de cizme lungi din piele. Un cardigan gros lung, într-o mărime supradimensionată, te poate avantaja dacă alegi acest outfit și dacă ești mai înaltă. În materie de culori, te poți inspira din culorile naturii pe timp de toamnă și să alegi tonuri neutre precum maro, crem, bej și alb. De asemenea, te poți orienta spre fuste mai lungi sau pantaloni largi din tricot. Un outfit din tricot poate fi perfect pentru casă, mai ales dacă îți dorești să simți că te pregătești pentru birou, dar îți poți savura în continuare cafeaua la biroul de acasă.

Amintirile verii

În cazul în care nu ești încă pregătită să renunți la garderoba de vară, încearcă să mai tragi de timp și să profiți de outfiturile de tranziție de la un anotimp la altul. Asta înseamnă că poți purta încă rochii maxi cu imprimeu floral în combinație cu geci de blugi largi și ghete sau cizme înalte. Este important să reușești să te exprimi prin felul în care te îmbraci și trebuie să abordezi fiecare zi cu inspirație și să nu uiți că nu trebuie să fii sobră toamna, mai ales dacă politica de la birou îți permite să fii originală.

Inspirație retro

Unul dintre trendurile care reapar în prezent este topul cu pernițe care oferă un efect dramatic umerilor. Dacă vrei să încerci ceva nou cu aromă veche, combină astfel de topuri cu pantaloni din piele sau fuste tip creion. Un astfel de outfit îți va oferi o notă de seriozitate, eleganță și mister – perfecte pentru o femeie în poziție de leadership într-o companie. Îmbracă-te mereu corespunzător vârstei și nu îţi asuma riscuri dacă nu crezi că un anumit stil te avantajează. Felul în care arăți și cum te îmbraci sunt aspecte care te recomandă din primele momente în contexte office, așa că plănuiește-ți cu atenție vestimentația atunci când lucrezi direct cu clienții și partenerii.

 

Fii cât mai creativă și originală în sezonul rece, anul acesta, indiferent că lucrezi de la birou sau de acasă, și nu-ți fie teamă să descoperi lucruri noi.

 

Sursa foto: unsplash.com

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.