Top 7 idei de cadouri de Crăciun 2017

Idei Cadouri de Crăciun 2017. Foto: nathanmac87 / Flickr
Idei Cadouri de Crăciun 2017. Foto: nathanmac87 / Flickr

Idei de cadouri de Crăciun 2017. Dacă nu știți ce să oferiți drept cadou de Sărbători, acest articol vă va ajuta. Iată recomandările noastre:

Dacă vreți să evitați aglomerația inerentă din magazine în perioada Sărbătorilor de Iarnă, puteți alege un cadou cumpărat online, însă aveți grijă – firmele de curierat sunt foarte aglomerate în această perioadă – ca darul pe care îl alegeți să ajungă la timp la destinatar.

Idei de cadouri de Crăciun 2017 sub 100 de lei

O alegere de cadou, cumpărat cu un simplu click, poate fi un parfum. Există numeroase produse din această gamă cu reduceri generoase în această perioadă. Puteți alege o apă de toaletă pentru bărbați, cât și un parfum elegant pentru femei, și nu veți da greș.

Mai mult, această categorie de cadouri nu este una scumpă, puteți găsi un parfum de calitate la prețuri avantajoase, de până în 100 de lei.

O altă idee de cadou de Crăciun cu care nu veți da greș în 2017 este oferirea unui ceas. Pe lângă faptul că este un obiect util, poate fi și un frumos accesoriu. Dacă vreți să faceți fericită o fire modernă, deschisă la noile tehnologii, alegeți un smartwatch.

Există modele pentru femei și bărbați, iar majoritatea retailerilor de electronice din România oferă numeroase reduceri în această perioadă.

Idei de cadouri de Crăciun 2017 pentru el

O consolă de jocuri este cadoul ideal pentru un bărbat. Cu toate că sunt cronofage, consolele gaming vor face fericit orice bărbat.

Noul model PlayStation 4 Pro este o consolă proiectată să ofere experiențe unice prin îmbunătățirea puterii de procesare și suport pentru imaginile la rezoluție 4K.

Dacă vreți să duceți experiența la un nou nivel, optați și pentru un televizor 4K. Pe lângă faptul că vă veți bucura de o experiență vizuală extraordinară, aceste modele sunt ideale pentru orice sufragerie.

Puteți alege dintr-o gamă largă de televizoare 4K, dar noi vă recomandăm modelele LED curbate de la Samsung, cu diagonală mare, de 123 de centimetri. Cu ajutorul acestui televizor puteți experimenta următorul nivel de vizionare într-un mod captivant. Auto Depth Enhancer reglează nivelurile de contrast pe mai multe straturi pentru o senzație de profunzime sporită.

Idei de cadouri de Crăciun 2017 pentru ea

Dacă femeia pe care o iubiți apreciază comoditatea, puteți alege ceva pufos, cum ar fi un urs de pluș uriaș sau un halat moale. Aveți de ales dintr-o gamă largă de produse vestimentare comode și elegante. Pentru a merge drept la țintă, vă recomandăm, însă, să faceți o vizită prin magazinele de specialitate.

Pentru bijuterii nu trebuie să mergeți neapărat la mall, existând numeroase magazine online care livrează la domiciliu. Coliere, inele sau cercei, aveți libertate deplină în a alege un accesoriu luxos sau amuzant pentru perechea dumneavoastră drept cadou de Crăciun 2017.