Ideea genială a unui tânăr de a-și găsi jumătatea mai repede

Brandon Scott Wolf Foto: Captură Youtube

După ce și-a încercat norocul pe mai multe site-uri matrimoniale, un tânăr a decis să facă ceva inedit pentru a-și găsi jumătatea, așa că și-a creat propriul site matrimonial.

El a încercat până acum să își găsească o iubită pe o mulțime de site-uri de socializare foarte cunoscute, dar și pe site-uri de profil și de întâlniri și nu a reușit să găsească pe nimeni potrivit.

Brandon Scott Wolf din New York are 25 de ani și este barman. El a creat un site pe care l-a numit DateBrandonScottWolf.com, o adresă perfectă pentru oricine care vrea să se întâlnească cu un barman carismatic și descurcăreț.

Brandon are așteptări foarte mari de la viitoarea sa parteneră, așa că cele care doresc să îl întâlnească trebuie să viziteze site-ul, să completeze o cerere, dar și să scrie un eseu de 500-1000 de cuvinte despre evenimentul marcant care a făcut trecerea de la copilărie la lumea reală și de adult.

Intenția sa de a-și găsi jumătatea nu s-a lăsat prea mult așteptată, iar până acum 45 de tinere au intrat și au completat ceea ce Brandon a cerut. Mai mult, el le-a întrebat și lucruri personale din viața lor, dar și ce idealuri au și cum cred că arată bărbatul potrivit din punctul lor de vedere.

Din cele 45 de cereri, americanul crede că jumătate dintre ele par reale, iar un sfert par foarte reale, așa că nu este exclus ca una dintre ele să fie norocoasa care va avea parte de o întâlnire cu el.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

output_UjjRiO

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.