Idee originală pentru a înfrumuseța casa, cu ajutorul lămpilor 3D

Idee originală de decorare a locuinței Foto: Facebook Linlin&Pierre-Yves Jacques Artists


Lucrurile mici din casă sunt cele care reușesc întotdeauna să dea personalitate locuinței, așa că artiștii creează încontinuu noi lucruri care să aibă succes printre cumpărători și să devină repede cunoscute.

Lămpile și lustrele sunt extrem de iubite în lumea întreagă pentru atmosfera pe care o creează, iar un cuplu francez a vrut să dea o nouă întrebuințare acestor obiecte de iluminat și a venit cu o idee originală.

Linlin și Pierre-Yves Jacques au vrut să transforme interioarele într-un spațiu elegant și rafinat, așa că au realizat o lampă 3D cu un model inspirat din dantelă. Atunci când este pornită, lampa trimite motive florale pe pereți, într-un joc de lumini și de umbre.

Linlin și Pierre-Yves au dezvoltat două astfel de modele de iluminat, „Sky” și „Land”, primele fiind lămpi, iar celelalte fiind lustre.

Modelul Sky dispune de un element din model în partea de sus care creează umbre pe tavan și pe pereți, iar modelul Land are dantelă pe parte inferioară și creează modele pe partea inferioară a camerei.

Începând cu anul 2015, acestea vor fi disponibile pe scară largă și vor putea înfrumuseța orice încăpere, iar pe site-ul cuplului puteți găsi și alte detalii despre acestă idee originală a lor, dar și despre alte obiecte.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.