Iată care sunt produsele de papetărie care nu trebuie să îți lipsească din birou

papetarie

Indispensabile oricarui tip de afacere, produsele de papetarie definesc calitatea oricarei activitati de birou. Mai mult decat atat, ele sunt esentiale pentru desfasurarea cu succes a acesteia. Chiar daca tehnologia s-a dezvoltat fulgerator in ultima perioada, te provocam sa faci un exercitiu de imaginatie si sa te gandesti pentru o clipa cum ar fi viata fara hartie si abia apoi, iti vei da seama de impactul si importanta produselor de acest gen, pentru intreaga lume.

Indiferent ca ne gandim la hartia pentru imprimanta, hartia de calculator, carti de vizita, post-it-uri, dosare, agende, carnetele, calendare, cartoane colorate, si multe altele, toate acestea au la baza hartia, care este atat de indispensabila pentru a ne indeplini sarcinile de serviciu. Munca este cu adevarat eficienta cand ai la indemana toate lucrurile de care ai nevoie pentru a desfasura corespunzator activitatile de zi cu zi.

Prin urmare, asigura-te ca alegi produse de papetarie la cel mai bun raport calitate-pret si pentru a economisi cu adevarat bani, timp si energie, opteaza pentru un singur furnizor care sa iti puna la dispozitie solutii complete si o gama mare de produse. Spre exemplu, la Viamond.ro vei gasi, pe langa calitatea garantata si preturile cu adevarat avantajoase, promotii si reduceri substantiale la toate produsele de papetarie. De asemenea, alaturi de hartie de scris si alte produse similare, din categoria birotica si papetarie poti avea nevoie inclusiv de carton special pentru carti de vizita, bibliorafturi pentru organziarea si arhivarea documentelor importante de la birou. Cu alte cuvinte, nevoia unui stoc de papetarie pentru business-ul tau poate fi extrem de diversificata.

Iata care sunt produsele de papetarie de care nu te poti lipsi sub nicio forma, atat la birou, cat si acasa.

Hartia A4 in diverse forme, atat pentru copiator, cat si pentru scris

Hartia este, fara doar si poate, unul dintre produsele de papetarie de baza in cadrul oricarei afaceri si are numeroase intrebuintari, in functie de dimensiunea si formatul ei: hartie A4 pentru imprimanta, hartie A3 pentru plotter, coli de hartie pentru notite, schite etc. Asadar, nu uita sa cumperi periodic hartie de cea mai buna calitate, precum si o cantitate suficienta.

Caiete office

Pe lista cu produse de papetarie, ar fi bine sa adaugi si caietele office. Acestea sunt prevazute cu microperforatii de desprindere a filelor si separatoare color, care s-au dovedit extrem de utile pentru organizarea insemnarilor importante. Caietele office iti pot fi de mare ajutor atunci cand ramai fara hartie de scris sau alte materiale.

Materiale tipizate

Printre produsele de papetarie de care angajatii au mare nevoie, se numara registrele, bonurile de consum, facturierele si altele asemanatoare, care pot fi extrem de utile in desfasurarea activitatii.

Notitele autoadezive

Acestea sunt printre cele mai “simpatice” produse de papetarie, care aduc o nota vesela intregului birou. Te poti folosi de aceste notite autoadezive pentru a nota informatii importante intr-o zi plina de activitati la birou sau pentru a face o prezentare dinamica si interactiva. In aceasta categorie mai intra si cuburile de hartie pentru notite rapide. Le poti folosi pentru a lasa mesaje scurte sau a nota diferite sarcini ce urmeaza a fi indeplinite in zilele urmatoare.

Toate aceste articole de papetarie, dar si multe altele pot fi gasite pe www.viamond.ro unde ai parte de oferte si promotii la toate categoriile de produse.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.