Halep își recunoaște greșelile. Primele declarații după înfrângerea de la Indian Wells

Simona Halep FOTO: Tabercil/Wikimedia Commons
Simona Halep FOTO: Tabercil/Wikimedia Commons

Simona Halep a reușit să îi ia doar trei game-uri japonezei Naomi Osaka, în semifinalele turneului de la Indian Wells. Imediat după meci, liderul mondial a ținut să puncteze care au fost punctele sale slabe.

„Nu caut scuze. Doar explic ce s-a întâmplat. Nu am fost pregătită și am jucat greșit. Nu am simțit mingea deloc. Am jucat ok până la 4-3 (nr. în primul set), dar apoi am ieșit din joc. Nu știu de ce. Mi-am pierdut concentrarea. Ea a fost mai bună, mai bine pregătită, a fost gata să joace și să câștige meciul. Eu nu am fost”, a spus Halep, citată de un site de specialitate.

În al doilea set, la 3-0 pentru Osaka, Halep i-a cerut ajutorul lui Darren Cahill, antrenorul său. Totuși, după cum notează hotnews.ro, a fost un monolog al lui Cahill, Halep fiind tăcută.

În acel moment al jocului, Cahill i-a spus Simonei:

„În primele șapte game-uri, totul bine. Era 3-3, 30-0… Ce s-a întâmplat? Haide, spune-mi ce s-a întâmplat!? Comiți greșeli dupa greșeli. Nu ești tu, ăsta nu este jocul tău! Dăm restart aici. Esti capabilă să faci asta. Muncește, taie erorile neforțate.

O împingi în spate cât poți de mult. Poți face asta. Câte un punct pe rând. Atacă de fiecare dată când ai avantaj la serviciu! Forțează, fii mai agresivă, mai ales pe al doilea serviciu! Haide, fă ceva diferit!”, i-a spus Cahill Simonei Halep, dar românca a pierdut setul doi la zero.

Pentru Halep, urmează turneul de la Miami, care începe săptămâna viitoare.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.