Haine pentru copii si accesorii pe care sa le incluzi in bagajul de gradinita

Haine copii gradinita - Liloo

Oricat de mult ti-ai dori sa opresti timpul in loc cand esti mama, copiii cresc uimitor de repede si tot ce trebuie sa faci este sa fii alaturi de ei atunci cand au cea mai mare nevoie.

Una dintre etapele importante pe care trebuie sa le depasesti cu brio este mersul la gradinita. Odata cu intrarea intr-un nou mediu, atat de interactiv si fascinant pentru prichindelul tau, tu va trebui sa te gandesti, in primul rand, la ce haine pentru copii va purta in absenta ta. De asemenea, va trebui sa pui deoparte si accesoriile care sa il insoteasca in permanenta. Daca ai nevoie de o indrumare completa, iata cateva idei de articole vestimentare pe care sa le treci pe lista pentru gradinita!

Bluze cu maneca lunga

Desi ai fi tentata sa ii alegi micutului tau haine mai subtiri, avand in vedere ca isi petrece timpul in interior, in sezonul rece e indicat sa poarte haine copii cu maneca lunga, mai exact bluze pufoase si lejere, care sa ii asigure tot confortul. Practice si foarte usor de schimbat, acestea ii vor oferi libertate de miscare. Realizate din bumbac natural de calitate, moale si fin, bluzele se pot purta direct pe piele sau pe deasupra unui maiou. Daca simti nevoia sa aiba la indemana si haine pentru copii mai subtiri, pune-i in bagajul de gradinita si cateva tricouase cu care sa se schimbe dupa joaca.

Pantaloni de trening

Inainte de a te gandi ce stil vestimentar iti doresti sa adopte copilul tau, ar fi indicat sa ii potrivesti tinuta in functie de locul in care o poarta. Si cum gradinita este o experienta de neuitat, in care joaca si veselia sunt in prim-plan, adauga pe lista de haine pentru copii si cateva perechi de pantaloni de trening. Extrem de utili si confortabili, pantalonii ii vor oferi buna dispozitie de care are nevoie pentru a socializa cu colegii de grupa. Versatili si usor de schimbat, pantalonii din bumbac mai gros sunt ideali pentru toamna, astfel ca prichindelul tau sa nu resimta deloc frigul.

Pijamale calduroase

Cand vine vorba de haine pentru copii potrivite temperaturilor scazute, include pe lista ta de gradinita si o pereche de pijamale pufoase, care sa ii tina de cald micutului si sa il impiedice sa transpire in timpul somnului. Confectionate din bumbac moale, pijamalele sunt extrem de confortabile si ii asigura micutului odihna relaxanta de amiaza de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasa.

Prosopele colorate

Pe langa haine pentru copii menite sa ii asigure toata lejeritatea, copilul mai are nevoie si de alte obiecte de folos, printre care se numara si prosopelele din bumbac. Materialul moale si fin la atingere va avea grija de mainile delicate ale micutului tau, iar capacitatea mare de absorbtie va ajuta la stergerea rapida. Cauta modele in culori cat mai vesele, care sa ii readuca zambetul pe buze copilasului de fiecare data cand le foloseste.

Paturica moale

Moale si pufoasa ca un ursulet de plus, paturica este un accesoriu nelipsit din viata copiilor. Acestia o indragesc atat de mult, incat de cele mai multe ori nu pot adormi fara ea. Pentru a te asigura ca prichindelul tau se relaxeaza asa cum se cuvine, include pe lista de haine pentru copii si accesorii o paturica moale cu imprimeuri jucause care sa ii aminteasca de tine la gradinita. Materialul natural ii asigura copilului un confort termic deosebit si ii lasa pielea sa respire, prevenind transpiratia.

Caciulita moderna

Nu poti fi linistita complet pana nu stii ca ai adaugat pe lista de haine pentru copii si o caciulita moderna, in culori vibrante, pe care sa o poarte in drumul lui spre gradinita. Utila pe tot parcursul anului, in special in sezonul rece, aceasta ii va proteja capul de frig si il va impiedica sa devina sensibil.

Acum ca stii ce haine pentru copii nu trebuie sa ii lipseasca micutului din rucsacul pentru gradinita, intra pe Liloo.ro, loc in care vei gasi o colectie intreaga de articole vestimentare si accesorii numai bune de luat in prima lui experienta. Inspira-te si alege haine de cea mai buna calitate, pentru confortul si siguranta copilului tau!

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.