Hagi a învins antrenorul din sufragerie. Prima reacție a lui Gigi Becali după ce a pierdut campionatul

Echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța, a învins, în penultima etapă, FCSB. Fotbaliștii lui Hagi au reușit să întoarcă rezultatul după ce până spre sfârșitul primei reprize au fost conduși cu 2-0 de roș-albaștri. În final, scorul a fost de 3-2 pentru Farul. Cu doar o etapă de disputat, Farul este pe primul loc, la o diferență de 4 puncte față de locul 2, ocupat de FCSB.

A doua zi după meci a apărut și prima reacție a lui Gigi Becali. Acesta a recunoscut că el a făcut schimbările la meci, din fața televizorului.

„Cine merită campionatul, îl merită! Dacă ai condus 2-0 şi primeşti trei goluri, nu poţi să ai pretenţii! Înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine. Valoric nu, dar nu numai valoarea contează. Ca dovadă, noi nu merităm titlul. Ne-au bătut de la 2-0. Bravo lor!

Campionatul s-a pierdut aseară. S-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situaţia. Dacă intra Pantea, nu mai intra Cordea. Şi greşeala mea e că tot am avut încredere în Cordea ăsta. Văd că în loc să am încredere în el se duce din ce în ce mai jos. Sorescu… Deian Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri.

Ovidiu Popescu, în care eu aveam încredere, se ascundea de minge! Nu poţi să câştigi un meci în 2-3 jucători. Adică în Coman şi în Şut. Că nici Compagno nu prea a mai fost. A dat golul ăla şi nu prea a mai fost pe teren.

Pe urmă l-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, a spus Gigi Becali.

După încheierea campionatului ar putea pleca Florinel Coman de la FCSB. „A plecat Coman, varză, praf, suntem”, a declarat Gigi Becali. Potrivit acestuia, Florinel Coman, care este cel mai bun fotbalist al roș-albaștrilor, are o clauză de reziliere de doar 5 milioane de euro.

Despre vânzarea echipei: „Nu am primit binecuvântare de la duhovnic”

Patronul celor de la FCSB afirma după înfrângerea cu Rapid că dorește să iasă din fotbal, dar acum s-a răzgândit spunând că „nu a primit binecuvântare de la duhovnic”.

​„Acum avem două soluții… nu sunt încă convins pe care s-o aleg… o să vedem. Ori tăiem și facem și dregem, ori mai riscăm, investim și să luăm campionatul la pas. Ori rămânem o echipă ca și până acum.

Nu am binecuvântare (n.r. să vândă echipa). Am cerut binecuvântare să o vând și nu am binecuvântare de la duhovnic să o vând. Și atunci, nu o fac, deși nu știu dacă e benefică pentru mine echipa.

Îmi afectează sănătatea, nu mai e ce a fost. Încerc să-mi mut mintea, să văd partea plină a paharului, că sunt pe locul 2 și joc în cupele europene, dar nu mai am puterea tinereții, ca să pot să duc emoția.

Și atunci, sunt două soluții: ori să elimini emoția, și atunci trebuie să bag vreo 10 milioane…5-6 milioane, ca să iau campionatul la pas. Dar după, vine emoția din cupele europene…

Nu știu, Dumnezeu o să mă lumineze. M-am legat de chestia asta și mă ține așa… fotbalul mă ține în lacăt și nu mă lasă să renunț. Ar trebui să renunț, dar, să vedem… ce semne îmi mai dă Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali.