Guvernul a lansat un nou site cu informații despre epidemia de coronavirus

FOTO: coyot/Pixabay.com
FOTO: coyot/Pixabay.com

Guvernul a lansat un nou site cu informații despre epidemia de coronavirus din România. Platforma datelazi.ro este componentă a proiectului stirioficiale.ro.

Pe noul site sunt prezentate infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorități.

„Astăzi, 26 martie, Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19).

datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României”, transmite Guvernul, într-un comunicat de presă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.