GSMnet – Magazinul telefonului tău

Odată cu tehnologia care tot avansează, oamenii au acces mai rapid la diferite surse, la o comunicare mai eficientă și la informații din orice domeniu. În decursul anilor, generații diferite au adoptat acest stil de viață și anume viața alături de tehnologie. Inovațiile care apar de la an la an, aduc toate cele necesare într-un simplu device care încape în buzunar.

Smartphone-urile au devenit indispensabile pentru aproape orice persoană și este un element esențial pentru viața de zi cu zi. Totuși, un telefon poate întâmpina și dificultăți, având în vedere că este alcătuit din sticlă mai bine de jumătate și se poate sparge foarte ușor. Pentru a evita aceste eveniment neplăcut, GSMnet este alături de clienți cu o gamă variată de huse pentru telefoane de la diferite mărci, dar și cu alte accesorii și gadget-uri precum powerbank-uri, smartwatch-uri și căști.

Huse pentru telefoane marca Samsung

Husele au două roluri importante pentru care sunt alese de utilizatori. Primul rol este cel de protecție și nu doar, în cazul unor căzături. Telefonul se poate zgâria foarte ușor și în buzunar sau pe o suprafață aspră, de aceea o husă este esențială pentru a evita astfel de situații.

Al doilea rol este cel estetic. Multe persoane optează pentru huse care îi reprezintă, care spun ceva despre stilul lor personal. O pasiune, un mesaj sau o culoare diferită de cea basic a telefonului din fabrică. Pe GSMnet la categoria de huse Samsung S21 sunt disponibile variante dintre cele mai variate, atât din punct de vedere al designului cât și al calității ce se reflectă în prețul de vânzare.

În acest fel, fiecare persoană interesată de o husă poate opta pentru varianta care se pliază cel mai bine pe dorințele sale. Sunt disponibile și huse transparente pentru cei care au un telefon de o culoare inedită și vor să păstreze acest aspect, dar care vor să îl protejeze în același timp. Telefoanele Samsung S21 sunt disponibile în mai multe culori cum ar fi phantom violet, silver sau black. Astfel de culori necesită o husă transparentă prin care se vede designul elegant. Poți să vezi aici si alte detalii despre aceste modele de Samsung S21.

Accesorii extra pentru telefoane

Pentru o protecție mai eficientă este necesară și o folie de protecție pentru ecran sau spate, dedicată persoanele care vor să fie sigure că nu se zgârie telefonul în contact cu cheile sau cu suprafețele abrazive. Aceasta poate fi schimbată foarte ușor, iar la GSMnet sunt disponibile variante de folii pentru S21 de la aproximativ 9.90 lei până la 89 de lei. Foliile antișoc sunt indispensabile pentru persoanele care lucrează în mediul exterior, deoarece oricând există posibilitatea ca acesta să cadă din buzunar și să se spargă.

Bateria este un element important, iar atunci când telefonul este pe low battery nu mai sunt posibile diferite acțiuni ca navigarea pe internet sau utilizarea blițului, ceea ce poate incomoda utilizatorul. Pentru a evita astfel de momente, un încărcător extra nu strică niciodată, iar varianta de încărcător wireless este simplu de utilizat și mereu la îndemână. La fel este și în cazul încărcătoarelor de mașină, care pot aduce bateria la un nivel optim în timpul deplasării de la o locație la alta sau a powerbank-urilor slim ce pot fi strecurate cu ușurință în rucsac, poșetă sau buzunar.

Pentru a vizualiza toată gama de accesorii pentru telefoanele mobile accesează site-ul: www.gsmnet.ro.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.