Grindeanu a anunțat cine ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că actualul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană, ar putea fi un candidat redutabil la alegerile prezidențiale din 2024, însă nu știe, deocamdată, dacă acesta și-ar dori să se înscrie în cursa electorală.

Grindeanu a exclus posibilitatea de a candida la prezidențiale. „Sunt alţi colegi care sunt mult mai potriviţi decât mine: preşedintele partidului, îl avem şi pe domnul Rafila, avem şi pe doamna Firea. Sunt destui”, a explicat Grindeanu, la Antena 3.

Întrebat dacă este posibil ca Mircea Geoană să fie candidat din partea PSD, Grindeanu a răspuns: „Nu e membru PSD în acest moment. Domnul Geoană, mai ales din anvergura pe care acum şi-a construit-o la nivel internaţional ca secretar general adjunct NATO, ceea ce e o funcţie extrem de importantă şi ca fost social-democrat, pentru că a fost preşedintele Partidului Social Democrat, dacă va dori – eu nu ştiu dacă va dori, deşi ţin legătura şi vorbesc destul de des cu domnul Geoană -, poate fi, de asemenea, un candidat redutabil care să câştige alegerile”.