Great news: ”La WellCode, oricine poate invata programare!”, este parerea expertilor 

wellcode pareri

Iti doresti o viata in care singurele tale griji sa fie legate de aroma cafelei de dimineata, gasirea partenerului potrivit si descoperirea unui hobby care sa iti umple timpul liber? Cu alte cuvinte, vrei sa nu mai fii tot timpul preocupat de bani si si stabilitatea jobului, ci, dimpotriva acestea sa fie, garantii ca esti pe drumul cel bun? 

Consideri ca in sfarsit a venit momentul sa iti materializezi visurile, de la intemeierea unei familii si inceperea unei aventuri peste hotare la construirea unei case departe de agitatia orasului? Solutia pentru indeplinirea acestor visuri poate fi programul de mentorat/training in IT WellCode – parerea expertilor este ca oricine poate avea succes in acest domeniu  banos si de promitator!

Un calculator si o conexiune la internet pot fi suficiente pentru imbunatatirea  substantiala a calitatii vietii tale, respectiv, pentru indeplinirea tuturor aspiratiilor, indiferent cat de nerealiste ar putea suna la prima vedere. Asta pentru ca, la WellCode, companie fondata la Cluj-Napoca de Petru Trimbitas, fost olimpic la informatica si stagiar la Facebook si Google in Statele Unite ale Americii, oricine poate patrunde in tainele IT-ului si poate ajunge sa se angajeze in domeniu, chiar si in lipsa oricarei experiente prealabile sau a unor studii in aceasta directie.

“Cand vine vorba de a invata programare, partea teoretica este neglijabila, este nevoie de 100% practica. Totul consta in gandire logica, iar aceasta se dezvolta prin exercitii practice si scrierea de cod. Prin combinarea principiilor de baza in IT, vei ajunge sa rezolvi probleme din ce in ce mai complexe. Oricine poate invata programare, indiferent de vocatia sa – exista muzicieni sau soferi de TIR care s-au reprofilat cu succes in IT. Pasiunea si dorinta de a invata acest domeniu sunt cel putin la fel de importante ca abilitatile tehnice. Mindset-ul si atitudinea cu care abordezi problemele in general, nu doar cele de matematica sau informatica, sunt cruciale pentru a reusi atat in programare, cat si in viata”, explica fondatorul WellCode, Petru Trimbitas.

WellCode – pareri exclusiv pozitive din partea cursantilor. La WellCode, parerile cursantilor sunt exclusiv pozitive, intrucat abordarea lui Petru Trimbitas si a celorlalti experti din domenii precum IT, psihologie, mindset si client success este complet diferita de cea promisa de alte companii cu servicii pe acelasi segment. “La WellCode, oferim o combinatie unica de teorie si probleme din ce in ce mai complexe, intr-o platforma online user friendly, cu feedback din partea mentorilor si call-uri individuale sau de grup. Din alte parti, clientii pot obtine doar tutoriale video sau text ori trebuie sa isi ajusteze programul zilnic pentru a participa la diverse cursuri. In schimb, la WellCode, se pune accent pe dezvoltarea gandirii participantilor. Scopul nostru este sa ajutam cursantii sa devina independenti, sa rezolve singuri probleme cu un grad de dificultate din ce in ce mai mare si sa ajunga sa creeze aplicatii de la zero, sa abordeze interviurile intr-o maniera impresionanta pentru potentialii angajatori”, spune fondatorul companiei cu sediul in Cluj-Napoca.

WellCode – recenzii graitoare din partea absolventilor. Cu alte cuvinte, cursurile de mentorat/training in programare de la WellCode te pregatesc nu numai din punct de vedere tehnic pentru o meserie in IT, ci si din punct de vedere mental, al atitudinii si abordarii vizavi de ce presupune aceasta meserie. Fie ca esti un elev de liceu care doreste o cariera de programator, un student la mate-info care vrea imbunatatirea performantelor sau un angajat in alt domeniu care cauta reconversia profesionala ai locul tau la WellCode! Vei sta de vorba si vei avea ce sa inveti atat de la experti in IT, oameni care au ajuns deja acolo unde te visezi si tu, cat si de la psihologi si client success advisori. „La WellCode, pregatim cursantii la cele mai inalte niveluri. In prezent, studiile in IT nu mai reprezinta un diferentiator important atunci cand vrei sa te angajezi ca programator. Skill-urile practice si dorinta de a invata se situeaza deasupra oricarei diplome”, explica Petru Trimbitas.

Astfel, nu trebuie sa te mire zecile de pareri despre WellCode pozitive si sutele de recenzii despre WellCode din partea absolventilor, fostilor cursanti. „Am invatat in 5 luni de cursuri la WellCode mai mult decat in 4 ani de liceu”, spune Roxana,45 de ani, de profesie tehnician dentar. 

„M-am calificat la Olimpiada Nationala de Informatica, datorita ajutorului acordat de cei de la WellCode”, spune Alex, elev de liceu. „Am ajuns programator la 19 ani, fara facultate!”, explica Lilian. „In loc sa stau toata ziua urmarind seriale tv, am ales sa invat programare”, spune un alt tanar pe nume Alex. „M-am angajat in IT in ciuda faptului ca provin dintr-un domeniu complet opus, medicina, si am un program foarte incarcat”, explica Diana, mama cu norma intreaga si proaspata programatoare.

Prin urmare, daca vrei sa iti schimbi si tu viata si sa devii noul exemplu de succes marca WellCode, inscrie-te la cursurile de mentorat/training in IT. In proportie de 95%, viitorul tau este deja stabilit: te vei angaja in programare, la fel cum au facut 95% dintre absolventii training-urilor oferite de compania fondata de Petru Trimbitas la Cluj-Napoca!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.