Great news: la montajul camerelor de supraveghere, pretul este… securizant!

montaj camere supraveghere pret

In ziua de astazi, din ce in ce mai putine lucruri sunt certe: o poveste de dragoste se poate incheia in orice moment, criza economica iminenta face orice job unul destul de instabil, iar o problema de sanatate survenita brusc iti poate da toate planurile peste cap.

In aceste conditii, este cu adevarat o veste buna faptul ca exista produse si servicii 100% sigure, pe care te poti bizui oricand. In categoria respectiva intra si montajul camerelor de supraveghere, pretul fiind unul… securizant la propriu si la figurat, asa cum vei vedea parcurgand articolul in continuare.

Instalarea unui sistem de securitate audio-video a devenit, in anul 2023, mult mai mult decat un simplu „moft”, fiind o necesitate pentru a te asigura ca proprietatile tale, fie ca vorbim despre un apartament, o casa, o cladire de birouri, un teren, o parcare etc., sunt in deplina siguranta, iar bunurile si cei dragi, entitati extrem de valoroase, nu sunt pusi in niciun fel de pericol. Revenind la discutia anterioara, pentru a te bucura de un montaj camere supraveghere pret de ani intregi, este nevoie sa apelezi exclusiv la profesionisti in domeniu, cu un know-how vast, iar mai jos iti vom explica de ce.

Exista anumite operatiuni care se preteaza ideii de DIY (Do it yourself), mai ales ca aceasta abordare a fost incurajata pe perioada pandemiei, cand contactul cu persoane straine nu era recomandat. Totusi, cand vine vorba despre montajul camerelor de supraveghere, pretul platit echipei de instalare nu este unul mare, de ordinul zecilor de lei sau maximum sutelor de lei per echipament, intrucat doar expertii stiu unde si cum sa amplaseze dispozitivele, pentru ca acestea sa fie folosite la 100% din potential. Altfel spus, se va observa din prima atunci cand camerele au fost puse de un novice versus un profesionist redutabil.

In ceea ce priveste montajul camerelor de supraveghere, pretul „include” calitatea si eficienta instalarii echipamentelor exact in locul potrivit. Spre exemplu, ca incepator sau daca esti pentru prima oara proprietar al unui sistem de securitate AV, este posibil sa nu cunosti faptul ca exista dispozitive de interior si de exterior (dotate cu carcasa de protectie impotriva intemperiilor); ca nu ai voie, in mod legal, sa surprinzi imagini situate pe alte proprietati; ca nu trebuie sa existe unghiuri moarte (spatii care sa nu fie surprinse de niciun aparat); si nici imagini dublate (doua camere care sa filmeze acelasi lucru, intrucat asta ar insemna o risipa de resurse).

In concluzie, acum stii de ce, daca ai decis sa-ti dotezi apartamentul sau casa cu echipamente de securitate audio-video, este nevoie sa investesti si o suma suplimentara, derizorie, ce-i drept, in serviciul de montaj (de la aceeasi firma de unde ai comandat produsele, spre exemplu Shop-Security.ro). Doar asa, ai garantia ca dispozitivele vor functiona la 100% din capacitate, atat in ceea ce priveste calitatea imaginii, cat si functiile inteligente, iar ele isi vor indeplini scopul pentru care au fost proiectate: protejarea deplina a proprietatii, bunurilor si oamenilor apropiati tie, fie ca vorbim despre familie sau colegi (daca decizi sa instalezi sistemul la birou).