Great news: iata cat costa cursurile de engleza online! Ele sunt accesibile „for everyone”!

cursuri engleza online

Modulele de cursuri de engleza online sunt foarte solicitate de cei care isi doresc sa invete aceasta limba, dar nu se pot prezenta la sala de curs din diverse motive. Metoda online este o oportunitate viabila de a te conecta prin intermediul unui computer la platforma educationala a scolii de limbi straine si de a interactiona cu profesorii si colegii de clasa stand confortabil in fata monitorului. In ultimii ani, cand situatia globala a restrictionat organizarea cursurilor in salile de clasa, scolile s-au orientat rapid spre mediul virtual, venind in sprijinul celor care doreau sa isi continue studiile.

Solutia oferita a fost in asentimentul cursantilor din toate categoriile de varsta. Unii au privit-o ca pe o sansa uriasa de a invata de la zero o noua limba, altii au fost incantati sa isi poata aprofunda cunostintele dobandite, iar un alt segment s-a bucurat de obtinerea unor certificate lingvistive de prestigiu, recunoscute la nivel mondial.

Preturi accesibile pentru toate categoriile

De la prescolari la adulti, toate categoriile pot accesa platformele destinate programelor de cursuri engleza online. Mai mult decat atat, preturile sunt accesibile ”for everyone”! In functie de modul, costurile variaza intre 3.700 lei si 10.000 lei, pentru o frecventa a cursurilor de 1 sau 2 ori/saptamana. De asemenea, reducerile aplicate pot face investitia un adevarat „deal”, ce nu trebuie ratat.

Vino cu un membru din cadrul aceleiasi familii si vei beneficia de reduceri. Plata integrala a cursului iti poate aduce si ea o reducere de pret, iar daca te inscrii si in urmatorul an academic, nu vei fi lasat la o parte, fidelitatea ta fiind rasplatita.

Taxele pentru cursuri de engleza online destinate adolescentilor pornesc de la 4.410 lei pe an pentru cursurile de pregatire Cambridge FCE, ajungand la 4.770 lei pentru cursurile de pregatire Cambridge CAE.

Modulele destinate adultilor se desfasoara in sesiuni de 120 minute pe saptamana pentru cursul de grup sau o sesiune de 90 minute pe saptamana pentru cursul individual. Costurile sunt stabilite la nivel de grup sau individual, astfel incat poti achita in 3 transe taxa pentru cursurile de grup si in 6 transe pentru cursurile individuale. Pragurile de pret pe care le vei intalni sunt in intervalul 4.300 lei pentru grup si 9.850 lei pentru sedintele individuale.

Tehnici si resurse adaptate mediului online

Costurile pachetelor de cursuri engleza online includ contravaloarea cursului si materialele folosite pe parcursul lectiilor, iar manualele se achita separat. In cadrul sesiunilor, accentul este pus pe conversatie, 70% din timp fiind petrecut vorbind cu profesorul si colegii de grupa. Mediul online de invatare se vrea a fi similar celui autentic, motiv pentru care profesorii comunica cu participantii doar in limba engleza. S-a demonstrat ca notiunile predate in acest mod sunt asimilate mult mai repede si mai usor.

Tehnicile si resursele folosite sunt adaptate pentru predarea online. Continutul lectiei este afisat in timp real pe whiteboard-ul aplicatiei, ceea ce inseamna ca participarea si acomodarea cu mediul virtual vor fi deosebit de facile.

Anul acesta fa o schimbare in cariera ta, prin inscrierea la modulele de cursuri de engleza online, potrivite nivelului tau de pregatire! Iti vei imbunatati vizibil fluenta si pronuntia, vei exersa numeroase conversatii si iti vei imbogati vocabularul si structurile gramaticale.