Great news: genele false vor fi imposibil de trecut cu vederea de catre admiratori!

gene false

Vesti bune pentru femeile care vor sa cucereasca cu o singura privire: o pereche de gene false indeplineste garantat aceasta misiune! Aplicarea corecta a acestora, tinand cont de forma ochilor si aspectul pleoapelor, poate crea un spectacol fascinant. Indiferent de tipul machiajului pentru care optezi, prin simpla atasare a unei benzi de gene, il poti amplifica, oferindu-i o nota extrem de senzuala, feminina si eleganta.

Cu toate ca in colectiile actuale vei remarca diverse modele de gene false Melkior, cele tip banda sunt favoritele cumparatoarelor. Cu dimensiuni scurte, medii sau lungi, realizate din par sintetic sau din par natural, simple sau cu efect 3D, acestea sunt extrem de practice si confortabile. Nu creeaza dificultati la atasare, sunt rezistente si au un efect senzational.

Benzile din par sintetic

Folosirea benzilor creste in mod evident densitatea genelor naturale pe toata lungimea lor. Desi unele modele pot parea voluminoase, acestea sunt deosebit de usoare si asigura un aspect natural la fiecare purtare. Atat la un machiaj discret de zi, cat si la unul elaborat de seara, acest produs evidentiaza profunzimea privirii si farmecul ochilor in cel mai rafinat mod. Intretinut corespunzator, acest tip de gene false poate fi reutilizat in cele mai bune conditii.

Benzile din par natural

Fabricate 100 % din par uman sterilizat, aceste splendide instrumente de infrumusetare au o densitate foarte usoara si un aspect extrem de natural. Se pot utiliza in orice situatie, la intalnirile business sau casual, la ocazii speciale, la birou sau la iesirile in oras. Si aceste modele pot fi reutilizate, daca sunt ingrijite corespunzator.

Gama Luxury

Articolele din gama Luxury completeaza superb orice stil de machiaj. Ofera flexibilitate, contur accentuat si volum intens genelor naturale, firele fiind montate in 2 straturi suprapuse cu lungimi intercalate. Textura fina le face sa se confunde cu firele de par naturale, efectul creat fiind unul hipnotizant. Gama Luxury include modele care se adapteaza tuturor formelor de ochi, conferind astfel un aspect natural sau deopotriva extravagant. Aceste articole sunt confortabile, usor de aplicat si dau impresia de efect 3D.

Seturile de 3 sau 5 perechi de gene false

Seturile sunt ideale pentru orice ocazie si au fost special create pentru o purtare confortabila si un aspect natural. Confera volum extrem si se contopesc minunat cu genele naturale. Sunt realizate din fire moi si fine, se aplica si se indeparteaza cu usurinta.

Pasi esentiali in utilizarea unor gene false

Chiar daca procedeul atasarii acestui articol pare dificil, prin cateva exercitii practice se pot depasi toate provocarile intampinate de obicei de incepatori. Pentru a obtine un rezultat de expert, in prima faza, pozitioneaza banda aleasa pe lungimea pleoapei si taie surplusul de produs cu o forfecuta, din coltul exterior.

Aplica un strat subtire de adeziv pe toata lungimea genelor pe care vrei sa le porti, NU pe pleoapa, si asteapta in jur de 30 de secunde sau pana cand adezivul devine vascos. Fixeaza apoi banda cat mai aproape de linia genelor naturale, preseaz-o cateva secunde pentru o lipire sigura si bucura-te de rezultatul obtinut. Pentru o indepartare sigura, dezlipeste delicat banda, incepand din coltul exterior al ochiului.

Cu ajutorul unor gene false va fi imposibil sa treci neobservata! Privirea ta ii va atrage ca un magnet pe cei din jur, primind complimente la fiecare pas.