Great news! Acum ai și mai multe opțiuni în oferta companiilor de închirieri auto

In ultimii ani, piata serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti si nu numai s-a dezvoltat fulminant, din mai multe motive. In primul rand, tot mai multi romani apeleaza la companii de rent a car atunci cand au nevoie de o masina pentru a ajunge la o intalnire de business, un eveniment privat precum o nunta ori un botez sau intr-un city break ori concediu.

Aceasta varianta este, in mod logic, mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar decat achizitionarea unui automobil, fie el si la mana a doua. In al doilea rand, starea deplorabila a transportului din Capitala, dar si a infrastructurii din restul tarii, ii indeamna pe romani sa gaseasca solutii alternative, iar inchirierile auto reprezinta o optiune viabila.

Compania de inchirieri auto FocusRent.ro, cu o experienta de peste 10 ani pe pietele extrem de competitive din Bucuresti, Otopeni si Cluj-Napoca, iti pune la dispozitie exclusiv masini performante, mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice si inspectiile periodice la zi. Pretul acestora include toate taxele si asigurarile auto necesare in tara si nu numai (RCA, full CASCO, rovinieta).

De curand, flota acestei companii de inchirieri auto s-a imbogatit cu noi modele, ajungand in prezent la nu mai putin de 21 de masini din toate clasele (economy, luxury, SUV, chiar si microbuze cu 8+1 locuri). Iata, in continuare, care sunt acestea, alaturi de pretul de inchiriere, care variaza in functie de numarul de zile pe care se semneaza contractul:

Clasa economy:

– Dacia Logan (intre 15 si 25 de euro/zi);

– Ford Fiesta (intre 15 si 25 de euro/zi);

– Opel Corsa – cutie automata (intre 17 si 30 de euro/zi);

– Ford Focus (intre 21 si 30 de euro/zi);

– Volkswagen Golf (intre 40 si 65 de euro/zi);

– Skoda Octavia (intre 27 si 35 de euro/zi);

Clasa luxury:

– Volkswagen Touran (intre 55 si 75 de euro/zi);

– Mercedes Benz A klasse (intre 30 si 60 de euro/zi);

– Volkswagen Passat (intre 40 si 65 de euro/zi);

– Audi A4 (intre 50 si 75 de euro/zi);

– Mercedes Benz C klasse (intre 65 si 90 de euro/zi);

– Mercedes Benz E klasse (intre 85 si 110 euro/zi);

Clasa SUV:

– Dacia Duster (intre 25 si 47 de euro/zi);

– Volkswagen Tiguan (intre 50 si 75 de euro/zi);

– Mercedes Benz GLA (intre 65 si 90 de euro/zi);

– Mercedes Benz GLC Coupe (intre 85 si 110 euro/zi);

– BMW X5 (intre 85 si 145 de euro/zi);

– Mercedes Benz GLE (intre 90 si 135 de euro/zi).

Microbuze:

– Volkswagen Transporter (intre 45 si 75 de euro/zi);

– Mercedes Vito (intre 45 si 70 de euro/zi);

– Mercedes Benz V klasse (intre 105 si 145 de euro/zi).

Dupa cum observi, aceasta companie de inchirieri auto include in oferta sa atat masini romanesti, cat si straine, atat manuale, cat si automate. Prin aceasta abordare, FocusRent.ro doreste sa se adreseze unui numar cat mai mare de clienti, atat persoane fizice, cat si persoane juridice.

Masinile obtinute prin servicii de inchirieri auto au dotari premium de siguranta si confort, iar angajatii FocusRent.ro sunt caracterizati de promptitudine si profesionalism. Poti apela la aceasta companie de rent a car la orice ora din zi si din noapte, iar masina pe care ti-o alegi iti va fi livrata in maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii, in orice loc doresti.

Pe langa un plin de combustibil si anvelope de sezon (vara/iarna), aceasta companie de inchireri auto nici nu iti impune o limita de kilometri, pentru ca tu sa poti profita din plin de mobilitatea oferita de o masina puternica. Singurele conditii pe care trebuie sa le indeplinesti este sa ai minimum 21 de ani impliniti si sa detii permis de conducere de cel putin un an.

Articol realizat de iAgency.ro