Golul superb marcat de Ianis Hagi pentru Glasgow Rangers, de ziua tatălui său | VIDEO

Ianis Hagi e tot mai iubit pe Ibrox Stadium. Foto: Rangers Football Club / Twitter

Ianis Hagi și-a făcut o intrare de poveste pe stadionul Ibrox din Glasgow, aducând victoria pentru Rangers în meciul de campionat cu Hibernian, chiar în ziua în care tatăl său a împlinit 55 de ani.

Ianis Hagi (21 de ani), împrumutat până la finalul sezonului în Scoția de către belgienii de la Genk, a debutat ca titular pentru Rangers în partida câștigată cu mari emoții aseară în fața celor de la Hibernian.

Oaspeții au condus cu 1-0, însă echipa din Glasgow, antrenată de Steven Gerrard, a revenit spectaculos și s-a impus printr-un gol memorabil al tânărului fantezist român.

Ianis i-a dedicat golul tatălui său, marele Gheorghe Hagi, care a împlinit 55 de ani.

 

Rangers, care are 54 de titluri de campioană a Scoției, n-a mai luat titlul de un deceniu. Între timp, rivala Celtic Glasgow a adunat trofeu după trofeu.

Rangers și Celtic sunt cele mai vechi rivale din istoria sportului organizat, dominând copios fotbalul scoțian de mai bine de un secol.

Victoria de aseară menține echipa lui Ianis Hagi în trena liderului Celtic, care are șapte puncte în față, dar și un meci în plus jucat.