Gimnasta Andreea Răducan: „Îmi este rușine de țara în care trăiesc”

Andreea Răducan FOTO: Facebook
Andreea Răducan FOTO: Facebook

Fosta gimnastă Andreea Răducan, campioană olimpică, a avut o reacție cu privire la ordonanța de urgență dată de Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

„Sunt dezamăgită de ceea ce trăim și asta, în primul râdn și a acelor care dintr-o indoleță fără margini nu se deranjează să iasă la vot, pentru că nu se imt bine, n-au cu cine lăsa copilul, duminica e ziua lor liberă și oricum n-au cu cine vota. Dacă nu ați avut cu cine vota, nu-i nimic, ați primit din oficiu.

”Rușine să le fie tuturor celor care își bat joc de această țară. Nu merităm nimic din ce ne-au lăsat străbunii noștri. Pare c-am luat modelul Ucrainei, demnitatea ne-am pierdut-o demult, în curând și identitatea”, mai scris Andreea Răducan.

Andreea Răducan a mai precizat că nu-și pierde speranța.

„Cu ultima sursă de speranță, cred că nu trebuie abandonată lupta nici în ceasul al douăsprezecele. Dă, Doamne, mintea românului cea de pe urmă…

Pentru cei care nu înțeleg ce scriu și consideră că e minunat ce se întâmplă, îi rog respectuos să dea ignore acestei pagini ca să nu mai avem comentarii ulterior. Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România”, a încheiat Andreea Răducan.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.