Ghid. Cum alegi un ceas de damă potrivit propriului stil

Alegerea unui ceas de damă nu este un lucru atât de ușor pe cât pare la prima vedere. Ceasul e atât un accesoriu cât și o bijuterie, face parte din vestimentație, dar exprimă și personalitate.

Pentru a vă ușura alegerea unui ceas de damă, vă oferim câteva criterii simple pe care să le luați în considerare înainte de a face achiziția. Studiați cu atenție ofertele și mai ales modelele, lăsați-vă influențați de instinct și alegeți ceasul care vă reprezintă.

Primul criteriu: Alege un ceas original

Dacă vă gândiți să alegeți un ceas de tip replică, din start vă spunem că nu e o opțiune potrivită. Gășiți prețuri pentru toate buzunarele și de la branduri cunoscute și aveți garanția unui produs de calitate.

De exemplu, ceasuri de damă Fossil găsiți de la prețuri de la 400 la 850 lei, însă dacă urmăriți ofertele cu atenție puteți beneficia de promoțiile de sezon.

Sfatul numărul 2: Stabiliți un buget

Înainte să vă apucați de căutarea ceasului potrivit, sfatul nostru e să stabiliți cu exactitate bugetul pentru că o să găsiți întotdeauna modele mai frumose și mai atrăgătoare la prețuri din ce în ce mai mari până când într-un final veți ajunge la o sumă pe care nu v-o puteți permite.

Un alt sfat la categoria buget ar fi să nu vă grăbiți. Alegeți ceasul potrivit pe parcursul mai multor săptămâni, studiați ofertele și mai ales strângeți în timp un buget mai consistent pentru un ceas de o mai bună calitate.

Criteriul numărul 3: Alege un ceas potrivit stilului tău

Alegeți un ceas care să se potrivească felului în care vă îmbrăcați în general. Dacă vă îmbracați în haine lejere, un ceas casual e cel mai potrivit. Dacă faceți mult sport, aveți nevoie de un ceas rezistent și veți pune preț și pe funcțiile pe care le are, nu doar pe aspect.

Dacă sunteți o persoană de afaceri și sunteți nevoită să vă îmbracați elegant foarte des, alegeți un ceas elegant și axați-vă pe aspectul său.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.