Gestul surprinzător făcut de Dacian Cioloș în trafic | FOTO

dacian cioloș
Foto: adevarul.ro

Premierul Dacian Cioloş, aflat la Timişoara pentru o întâlnire oficială cu omologul său sârb, Alexandar Vucici, a făcut un gest lăudat de numeroși internauți.

După întâlnirea oficială de la Palatul Administrativ, cei doi premieri au fost invitaţi la masă la restaurantul Amphora, aflat în Bastionul Therezia.

Spre surprinderea şoferilor din alaiul de maşini oficiale şi ale SPP-ului, pregătiţi pentru transport, Dacian Cioloş şi invitaţii din Serbia au decis să meargă pe jos deoarece restaurantul nu este foarte departe de Prefectură, relatează adevarul.ro.

La intersecţia bulevardului Revoluţiei cu strada Hector, poliţiştii de la Rutieră au oprit maşinile aflate în trafic, aşa cum se întâmplă în cazul demnitarilor români.

Maşinile au oprit, însă Cioloş şi Vucici nu au vrut să traverseze pe culoarea roșie a semaforului.

Cu gest discret, Dacian Cioloş le-a făcut semn maşinilor oprite de cei de la Rutieră să treacă. Premierul sârb Alexander Vucici a avut aceeași reacţie.

Cei doi prim-miniştri au aşteptat să se facă verde și abia apoi au traversat strada.

dacian cioloș
Foto: adevarul.ro
dacian cioloș
Foto: adevarul.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.