Gest de recunoștință al tricolorilor pentru gazdele din Cipru. Ce a făcut „Generația de Suflet” după meci

Echipa națională de fotbal a României mesaj cipru

Foto: Echipa națională de fotbal a României (Facebook)

Echipa Națională de Fotbal a României a ținut să le mulțumească gazdelor din Cipru printr-un gest deosebit, lăsând un mesaj în vestiarul stadionului AEK Larnaca, transmite Federația Română de Fotbal.

Meciul din Liga Națiunilor disputat sâmbătă, 12 octombrie, în Larnaca, a fost câștigat de echipa de fotbal a României, scor 0 – 3.

Prin mesajul lăsat la vestiar, tricolorii au dorit să își exprime aprecierea pentru ospitalitatea oferită și pentru condițiile bune asigurate pe parcursul șederii în Cipru. Un punct special de mulțumire a fost adus organizatorilor pentru decizia de a aloca suporterilor români un număr mult mai mare de bilete decât prevedea protocolul UEFA, contribuind astfel la atmosfera de „acasă” pe care echipa a simțit-o în timpul partidei.

„Dragi prieteni ciprioți, vă rugăm să acceptați mulțumirile noastre sincere pentru ospitalitatea pe care ne-ați arătat-o în timpul șederii noastre aici. Suntem cu adevărat recunoscători pentru bunătatea și spiritul sportiv manifestate atât pe teren, cât și în afara lui. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem luna viitoare în București, ca oponenți și prieteni. Mulțumim!”, se arată în mesaj.

Foto: Echipa națională de fotbal a României (Facebook)

Condițiile oferite de gazde au fost ireproșabile, iar atmosfera creată de suporterii români a fost una de neuitat, contribuind la o experiență extraordinară pentru întreaga echipă națională, mai notează FRF.

Echipa națională de fotbal a României va juca următorul meci din Liga Națiunilor la Kaunas, în Lituania, marți, 21:45. Meciul va fi transmis în direct de Antena 1.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version