George Simion l-a apucat de gât pe ministrul Energiei chiar în plenul Parlamentului

Ministrul Energiei,Virgil Daniel Popescu de la PNL, a fost apucat pe după gât de copreședintele AUR, George Simion, în timpul unei ședințe a Parlamentului. În tot acest timp, George Simion îi striga ministrului „Ești un hoț!”, „Ești un hoț!”, „Ești un hoț!”.

Astăzi, în plenul Parlamentului se dezbătea moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Energiei.

În timp ce își ținea discursul, Virgil Daniel Popescu era întrerupt de George Simion, care striga din sală. La un moment dat, ministrul Energiei s-a oprit și l-a întrebat pe președintele de ședință dacă poate să îi spună lui Simion să se ducă „la domnul Putin” cac să îi ceară „să ieftinească gazul.”

Atunci, George Simion, copreședintele AUR, a venit la tribună lângă Virgil Popescu, i-a pus mâna pe ceafă și i-a strigat în față în mod repetat „Ești un hoț!”, de la doar câțiva centimetri distanță.

La rândul său, ministrul Energiei l-a trimis „în Rusia” și i-a spus lui Simion „Ești un prost!”.

„Rog chestorii să îl îndepărteze pe domnul Simion. Luați mâna de pe domnul ministru”, a spus președintele de ședință Daniel Suciu.

Ulterior, acesta a suspendat ședința de plen.

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.