Genți Guess: cum o alegi pe cea potrivită ție

Dacă ești în căutarea unei noi genți și nu știi ce marcă să alegi, Guess este perfectă pentru acele doamne sau domnișoare care își doresc o geantă într-un stil tânăr, modern, care poate fi purtată în orice situație, dar care în același timp elegantă și exclusivistă. În plus, toate gențile Guess au finisaje excelente, varietate de culori și durabilitate.

Gențile Guess combină o parte din glamourul specific Hollywood-ului cu eleganța clasică franceză și în general poartă un logo sau un model cu logo pentru a se diferenția de altele.

Cum să alegi geanta Guess perfectă?

Atunci când alegeți o geantă Guess, trebuie să știți că este una dintre cele mai căutate mărci de genți de femei datorită acelui stil casual, dar fără a neglija calitatea fiecăruia dintre produsele sale. Este un brand ușor de recunoscut după inițialele GG întrețesute sau după numele complet prezent în fiecare dintre modele în funcție de tendințe și în stiluri diferite. Dacă există ceva care distinge Guess, este versatilitatea oferită de design-urile sale, care nu va conta dacă însoțesc un look casual sau formal, merg întotdeauna bine.

Dimensiunea

Veți găsi genți Guess de toate dimensiunile, de la mari, precum tote sau shopper, până la mici și compacte, precum gențile de mână sau tip plic, permițându-vă să alegeți o geantă pentru diferite nevoi sau momente. În plus, există modele Guess care pot fi alese în diferite dimensiuni , ceea ce înseamnă că puteți avea o gamă largă de opțiuni.

Materialul

De asemenea, ar trebui să ții cont de materialul genții tale Guess. Acestea sunt fabricate în principal din material sintetic, poliuretan care imita pielea în textură. Veți găsi și modele cu poliester sau nailon de cea mai bună calitate. Poți fi sigur că orice geantă pe care o alegi va rezista timpului și condițiilor de utilizare. Este important și nivelul de grijă pe care îl acorzi genții și materialului acesteia.

Nu este un secret faptul că marca Guess are un număr mare de genți concepute cu mult gust gândindu-se la femeia de astăzi, de la imprimeuri originale la diferite culori în material, litere și simboluri care atârnă ca breloc, iar acesta este motivul prin care femeile. doresc să aibă un model de semnătură. Finisaje bune, detalii originale, modele cu alte genți incluse, diferite compartimente pentru depozitarea obiectelor noastre, așa cum sunt definite de cei care au avut plăcerea de a achiziționa unul dintre aceste modele. Modelele marca Guess îndeplinesc un raport calitate/preț excelent, iar acesta este un aspect destul de important pentru utilizatorul care dorește să achiziționeze o geantă de la aceasta firmă.

O altă părere pozitivă pe care o putem găsi este caracterul practic al majorității pieselor. Guess are genți foarte confortabile și spațioase. De remarcat sunt și modelele sale atemporale, care fac posibilă purtarea acestor genți Guess pentru mult timp, fără a se demoda.

Cum îți dai seama dacă geanta Guess este o imitație?

Brandul Guess are grijă de fiecare detaliu al accesoriilor sale . O geantă originală va fi cusută perfect, fără fire libere sau cusături greșite. Alte elemente precum fermoare, lanțuri și insigne cu logo vor fi într-o culoare perfectă mată auriu sau argintiu, dacă culoarea se uzează cu frecarea unghiei este un semn clar că nu este o geantă Guess autentică.

Cataramele, carligele, cercurile, piciorușele de metal, lanțul și alte accesorii trebuie să aibă aceeași culoare. Sunt întotdeauna metalice, indiferent că sunt aurii sau argintii, sunt grele și rezistente. Interiorul genților lor are de obicei o căptușeală din material textil care are logo-ul mărcii și cuvântul scris  cu finisaje perfecte. Majoritatea tipurilor de genți Guess vin cu o husă împotriva prafului care facilitează păstrarea în timp a poșetei. Atenție la tipul de magazin online sau fizic de unde îți vei cumpăra geanta, nu toate magazinele sunt autorizate să vândă articole originale. Magazinele care vin din China precum Aliexpress nu sunt cele mai recomandate pentru produse originale deoarece ar putea fi imitații. Nici eBay nu este o alegere bună din același motiv.