Garsonieră vândută cu mai puțin de 6.000 de euro în Gorj

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

O garsonieră, care are geamuri termopan, ușă metalică și este confort I, a fost scoasă la vânzare la 5.999 de euro. Imobilul se află într-un bloc din localitatea Mătăsari, județul Gorj.

„Ofer spre vânzare garsonieră confort 1 situată în Mătăsari, la etajul 1 al unui imobil. Aceasta este ideală pentru cei care caută un spațiu confortabil , dotat cu geamuri termopan și ușă metalică.

Garsoniera este compusă dintr-un hol, o cameră, o baie și o bucătărie. Instalația sanitară dispune de țevi de scurgere noi, iar camera a fost recent renovată cu glet proaspăt. Garsoniera este racordată la rețeaua de apă și curent electric, iar posibilitatea de a se racorda la rețeaua de gaze există prin conducta de gaze aflată la ușă.

Cu o suprafață de 27 mp, acest spațiu este perfect pentru tinerii care își doresc un cămin confortabil. Nu pierdeți ocazia de a deveni proprietarul acestei garsoniere deosebite și contactați-mă acum pentru o vizionare! Preț 5999 Euro“, se arată în anunțul postat pe un grup de Facebook, potrivit adevarul.ro.

În Mătăsari sunt foarte multe locuinți și chiar blocuri întregi părăsite. Aici locuiau în trecut mulți mineri, iar pentru că din punct de vedere economic zona a decăzut, mulți locuitori s-au mutat.

O parte din clădiri au fost chiar demolate de Primăria Mătăsari, după ce s-a încercat în mai multe rânduri valorificarea blocurilor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.