Garsonieră dintr-un oraș din România, scoasă la vânzare pentru 157.000 de euro

Planul garsonierei din Cluj-Napoca scoasă la vânzare la prețul de 157.000 de euro. Foto: imobiliare.ro

Mai multe garsoniere din Cluj-Napoca, orașul cel mai scump din țară când vine vorba de locuințe, au fost scoase la vânzare pe siteul imobiliare.ro la prețuri ce depășesc 100.000 de euro.

Toate sunt în zona centrală a orașului.

1. Cea mai scumpă garsonieră se află la etajul 1 într-o vilă veche de la 1850 și are o suprafață utilă foarte mare, de 70 de metri pătrați. Prețul de vânzare este 157.000 de euro.

Garsoniera are o cameră, o bucătărie, o baie, un hol mare și un hol mic, precum și acces la pivniță.

„Apartamentul păstrează atmosfera anilor trecuți, spații largi cu geamuri la strada principală; de remarcat înălțimea impozantă a camerelor și boltele specifice ale acestor construcții. Avantaj: proprietatea are cotă parte din teren, ceea ce îi dă un plus de valoare deoarece se poate parca o mașină în curtea interioară”, se arată în anunțul de vânzare.

Locuința are curent, apă, canalizare, gaz, iar încălzirea se face cu sobă din teracotă.

2. O altă garsonieră foarte scumpă din Cluj-Napoca are prețul de 135.990 de euro. Are o suprafață utilă de 48 de metri pătrați, se află la etajul 1 într-un bloc P+3E și are baie.

„Grand Imobiliare vă propune spre vânzare un apartament în zona zero a orașului Cluj-Napoca, potrivit pentru orice activitate de birou, investiție, pretabil și ca locuință având o suprafață utilă de 48 mp. situat la etaj intermediar, 1 din 3. Având în vedere poziționarea ultracentrală pe strada Napoca, imobilul oferă acces facil către toate punctele de interes ale orașului”, se menționează în anunț.

Garsoniera are curent, apă, acces la canalizare, gaz, centrală proprie, calorifere, ferestre cu geam termopan, gresie, faianță și boxă la subsol.

3. Un preț asemănător, de 135.000 de euro, are o altă garsonieră din centrul Clujului.

Garsoniera dispune de o suprafață utilă de 48 mp și are o cameră, o bucătărie, o baie și un balcon. De asemenea, locuința are finisaje moderne și clasice, ca de exemplu: pardoseală cu parchet din lemn masiv, uși interioare și cea de la intrare din lemn, pereți cu vopsea lavabilă, gresie și faianță de tip modern.

„Zona foarte bună, cu potențial mare, apartamentul fiind pretabil atât pentru birou, închiriere în regim normal sau hotelier cât și pentru locuit”, se precizează în anunțul de vânzare.

Garsoniera se află la etajul 1 într-un bloc de apartamente P+2E construit înainte de 1990. Are curent, apă, acces la canalizare, gaz, centrală proprie, cablu, ferestre cu geam termopan.

4. O altă garsonieră din Cluj-Napoca este scoasă la vânzare la prețul de 120.000 de euro.

Garsoniera are o suprafață utilă de 42 de metri pătrați și are o cameră, o baie și o bucătărie. Se află la parter într-o vilă din cărămidă P+1E.

„Re/Max Infinity oferă spre vânzare Apartament zona 0 a orașului. Este în topul celor mai frumoase apartamente din Cluj-Napoca recomandat de platforma AirBNB. Așadar, poate să fie vândut ca investiție, apartamentul generând în jur de 1000 Euro profit pe lună. De asemenea, poate să fie o locuință cu o personalitate aparte. Situat pe strada Frederic Joliot Curie Nr.2 într-o clădire interbelică, recent renovată, la etajul 1, apartamentul are 42 MP și este compartimentat astfel: 1 bucătărie; 1 baie; 1 cameră. Stilul Eclectic, detaliile și înălțimea tavanului la 4 metri surprind frumusețea unui apartament modern în tendințele actuale apreciat de comunitatea AIR BNB datorită aspectului, dar și al zonei. Luând în considerare zona și aspectul plăcut al apartamentului, este locul ideal unde poți să savurezi un pahar de vin și să observi viața cotidiană a minunatului oraș Cluj-Napoca”, se arată în anunțul de vânzare.

Foto: RE/MAX via imobiliare.ro

Garsoniera are curent, apă, acces la canalizare, gresie, pereți cu vopsea lavabilă, și este complet mobilată (mașină de spălat rufe, frigider, aragaz, hotă, televizor).

Pe siteul imobiliare.ro există și alte garsoniere din orașul Cluj-Napoca ce au prețuri foarte mari, de peste 100.000 de euro.