HBO a dezvăluit data la care va avea loc premiera sezonului 7 din „Game of Thrones”

jon snow
Kit Harington. Foto: hbo.com

HBO a dezvăluit data la care va avea loc premiera celui de-al șaptelea sezon din serialul „Game of Thrones”: 16 iulie.

Anunțul a fost făcut într-un mod cu totul inedit: data premierei se afla prinsă într-un bloc de gheață, care a fost topit treptat cu ajutorul flăcărilor. Fanii serialului au avut de așteptat în fața calculatoarelor mai bine de un sfert de oră pentru ca blocul de gheață să se topească, însă nu au părut deranjați: anunțul live făcut pe Facebook a strâns peste 3 milioane de vizualizări.

În timp ce așteptau, reprezentanții HBO i-au invitat pe fani să comenteze pe Facebook și să scrie „Fire” („Foc”) sau „Dracarys” pentru a „topi” gheața.

Spre deosebire de celelalte sezoane ale serialului care au avut câte 10 episoare, cel de-al șaptelea sezon va avea numai 7 episoade.

Tot acum, HBO a lansat și trailerul pentru cel de-al șaptelea sezon.

Potrivit anunțurilor făcute de-a lungul timpului de producătorii serialului, „Game of Thrones” se apropie de sfârșit, iar cel de-al optulea sezon va fi și ultimul.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.