Gafă în Game of Thrones. Un pahar de la Starbucks a apărut în film

FOTO: Captură video Game of Thrones
FOTO: Captură video Game of Thrones

Un pahar de cafea de la Starbucks a apărut într-o secvență din noul episod al serialului „Game of Thrones” și a iscat o adevărată dezbatere pe rețelele sociale. Fanii filmului s-au întrebat dacă e vorba de o gafă sau o reclamă mascată.

Însă, potrivit producătorului executiv al show-ului, Bernie Caulfield, apariția paharului de cafea este o simplă gafă. „Ne pare rău!”, a spus Caulfield într-un interviu pentru WYNC. Acesta a mai spus, glumind, că „Westeros a fost, de fapt, primul loc unde s-a băut Starbucks”.

Caulfield a mai adăugat că în Game of Thrones gafele subt rare pentru că „echipa se implică 1.000%” și „dacă asta a fost cea mai mare gafă, înseamnă că suntem într-o formă bună”.

Primele trei episoade din noua serie Game of Thrones au adus celebrul film în topul celor mai vizionate seriale din istorie. Mai exact, se estimează că în jur de 38 de milioane de oameni s-au uitat la premierele episoadelor din seria finală a filmului.

Scriitorul George R.R. Martin, autorul cărții după care a fost inspirat scenariul Game of Thrones, a anunțat că există continuări ale serialului în pregătire la HBO.

„Am avut cinci continuări pentru «Game of Thrones» în pregătire, iar trei dintre ele încă merg înainte frumos. Una, pe care ar trebui să o numesc «The Long Night» va fi filmată anul acesta, iar alte două show-uri sunt în stadiul de scenariu, dar se apropie. Despre ce sunt? Nu pot spune. Dar poate că ar trebui să consultaţi «Fire & Blood» şi să vă faceţi propriile teorii”, a scris Martin pe blogul său.

De altfel, reprezentanții HBO au anunțat că va exista un film cu o acțiune care va avea loc cu 300 de ani înainte de povestea din Game of Thrones. Ultimul episod din seria actuală Game of Thrones va fi difuzat pe 19 mai.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.