Gafa de la Mărășești! Viorica Dăncilă: ”Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii”

Vasilica Viorica Dăncilă, fostul premier al României, nu a ținut niciun discurs într-o limbă străină. Foto: Guvernul României

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din acest an a adus în fața românilor diferiți candidați, însă niciunul dintre ei nu pare să fi produs atât de multe gafe decât liderul PSD, Viorica Dăncilă.

Cu toate că este prima femeie premier din istoria țării, Dăncilă dorește să fie și prima femeie care conduce țara, prima româncă președinte din istorie.

Cotată cu prima șansă la calificarea în turul doi al alegerilor, Viorica Dăncilă are o carieră politică fulminantă, de la o bătaie primită de la un rival pe o stradă din Videle, la ani buni petrecuți în băncile Parlamentului European, la șef de guvern și de partid.

Viorica Dăncilă: ”Nu lupt împotriva unui om”

Viorica Dăncilă forțează acum drumul spre Palatul Cotroceni, iar președintele în exercițiu, Klaus Iohannis, este principala țintă a liderului PSD. Felul în care Dăncilă își atacă adversarul, însă, este încă o dovadă a umorului involuntar excepțional al candidatei PSD.

Aflată la Mărășești, în Vrancea, Viorica Dăncilă a făcut următoarea afirmație:

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii și tinerii și femeile și bărbații care au grija familiei lor”, a declarat candidatul PSD pentru funcția de președinte al României.