O româncă, consilier local în regiunea Bruxelles

gabriela_mara
Gabriela Mara. Foto: Facebook

O româncă a devenit consilier local al comunei Saint-Josse, din cadrul regiunii Bruxelles.

Gabriela Mara, membră a PSD Belgia, o va înlocui pe socialista Anne-Sylvie Mouzon, care a decedat săptămâna trecută, informează romania-insider.com.

Românca se afla, încă de acum câteva luni, pe prima poziţie în lista de posibili înlocuitori.

Mara a candidat şi la alegerile locale din octombrie 2012, pe lista uniunii formate din Partidului Socialist Belgian şi Partidul Socialist Flamand. Românca a fost a patra în preferinţele electoratului, primind un pic peste 200 de voturi.

Saint-Josse este o comună cu o importantă comunitate românească. Mara a spus că speră să găsească soluţii pentru problemele românilor din Belgia.

Saint-Josse-ten-Noode este una dintre cele 19 municipalităţi din Bruxelles, regiunea-capitală a Belgiei. 23.000 de persoane locuiesc aici, pe o suprafaţă de 1,4 kilometri pătraţi, fiind municipalitatea belgiană cu cea mai mare densitate de locuitori.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te poţi alătura, cu un simplu Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.