Gabriela Firea vrea un nou mandat la Primărie: ”Să termin ce am început”

Gabriela Firea FOTO: Pagina personală de Facebook
Gabriela Firea FOTO: Pagina personală de Facebook

Gabriela Firea și-a anunțat astăzi candidatura pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei. Vestea i-a lăsat rece pe mulți dintre bucureșteni.

”Vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aș candida”, a spus țâfnoasa Gabriela Firea, potrivit Digi 24.

”Cu siguranță doresc să candidez pentru că vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aș candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineața până noaptea. Familia nu m-a văzut decât în weekend-uri. Nu mai vorbesc de sacrificii”, a spus primarul Gabriela Firea.

Chiar și așa, cei care suferă sunt bucureștenii, unii dintre ei neavând căldură și apă caldă, deși se apropie Crăciunul.

Într-o intervenție la Antena 3, Firea a ripostat dur la adresa premierului Ludovic Orban, care ar dori să candideze din partea PNL la alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

„De când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel”, a atacat, sub centură, fosta vedetă TV.

Mai mult, Firea îl compară pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea, nimeni altul decât fostul șef al primăriței.

„Țevile nu se repară nici cu whisky, nici cu alcool, nici cu cântatul la mandolină. Asta făcea când era viceprimar, probabil că asta face și acum. E dreptul meu la replică la aberațiile pe care le-a spus”, a mai spus Firea.