Gabriela Firea spune că abia așteaptă dezbaterile cu Nicușor Dan: Sigur vine cu fratele lui – Câine!

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, candidat din partea PSD la un nou mandat, spune, într-o postare pe Facebook, că abia așteaptă dezbaterea televizată cu ceilalți candidați la primărie.

Ea l-a ironizat pe Nicușor Dan și a scris că sigur vine cu „fratele lui, Câine”, făcând aluzie la porecla pe care o are controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, apărat de candidatul USR, PLUS și PNL, când Primăria Sectorului 4 i-a demolat casa și restaurantul construite în Parcul Orășelul Copiilor.

„Abia astept dezbaterile de saptamana viitoare! In patru, trei, doi, cat si cum vor dori! Nu uitati, televiziunea e prima mea dragoste profesionala! De obicei, sunt invitati sustinatori. Sa vina fiecare cu cine vrea, cu apropiati.

Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Caine! Interlopul din parc! Vin si eu Billy! Ras, tuns, frezat! Ca doar iese in lume!”, a scris Firea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.