Gabriela Firea, fără sprijin PSD: ”Nu pretind că am fost un primar de nota 10” / ”Cele 3 guverne PSD nu m-au ajutat”

Gabriela Firea. Foto: PSD
Gabriela Firea. Foto: PSD

Într-o sedință de duminică, PSD a decis să îi retragă sprijinul politic Gabrielei Firea, potrivit informațiilor Digi 24.

La Comitetul Executiv al PSD de luni va fi supus la vot acest lucru, mai anunță sursa citată.

”Poate sunt naivă politic, dar sper că se mai poate schimba ceva”, a spus Gabriela Firea, într-o intervenție în direct la Digi 24.

Se pare că la șefia PSD București, Firea va fi înlocuită cu primarul de la sectorul 6, Gabriel Mutu. Firea va rămâne desigur primar al orașului, dar nu va mai beneficia de sprijinul partidului.

Astfel, s-ar putea ajunge la blocarea politică a unor sume importante de la buget, necesarea pentru proiecte foarte importante, precum Șoseaua de Centură.

Firea a acuzat toate guvernele PSD (Grindeanu, Tudose și Dăncilă) că nu i-au oferit ajutor, recunoscând totodată că nu a fost un primar de nota 10.

Tot la ședința de PSD de luni, 19 noiembrie, se va aborda subiectul remanierii guvernamentale. Nu se știe clar ce miniștri sunt vizați. Totuși, se pare că unul dintre aceștia este Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării, vice-premier în Guvernul României şi iniţiator al scrisorii prin care lui Liviu Dragnea i s-a cerut să plece din PSD.

Un alt ministru care ar urma să rămână fără portofoliu ar fi cel de la Justiție, contestatul Tudorel Toader.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.