Gabriela Firea: ”Dragnea a ordonat intervenția jandarmilor în 10 august”

Gabriela Firea FOTO: Pagina personală de Facebook
Gabriela Firea FOTO: Pagina personală de Facebook

Gabriela Firea, primarul Capitalei, își continuă războiul declarațiilor cu liderul PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat mai întâi că vrea să desființeze Bucureștiul, iar acum că a ordonat intervenția jandarmilor în Piața Victoriei, în timpul protestului de 10 august.

”Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beiru”, a declarat Firea, citată de Digi24.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Felix Stroe, președintele PSD Constanța, crede că atacurile Gabrielei Firea fac rău partidului și le cataloghează ca fiind ”afirmații lipsite de logică și dovezi”.

Gabriela Firea susține că ”nici pe vremea guvernării PDL sau a tehnocraților” nu au fost atât de multe controale la Primărie ca în prezent, dar și că Liviu Dragnea ar fi organizat, alături de Ministerul de Interne, condus de apropiata sa, Carmen Dan, evenimentele din 10 august.

”Știu mai multe, dar nu vreau să spun”, a mai declarat Firea, în timp ce liderul PSD Constanța a spus că vorbele primarului Bucureștiului sunt ”ale unei persoane însetate de răzbunare”.

https://greatnews.ro/gabriela-firea-spune-ca-liviu-dragnea-vrea-sa-o-anihileze/