Frizerii ne îndeamnă să ieșim la vot printr-un clip amuzant: „Ce iese, iese, că totuna-i”

Foto: Captură Facebook Elite Barbers' Gang

Un grup de frizeri din Oradea, Elite Barbers’ Gang, îi îndeamnă pe români să meargă la vot și să nu-i lase pe alții să aleagă în locul lor.

Tinerii au realizat un clip amuzant în care un client intră în frizerie și, neștiind ce tunsoare își dorește, îi spune frizerului să-l tundă cum vrea el, pentru că lui îi este totuna.

Atunci, frizerul alege o tunsoare bizară și îl rade până la piele chiar în față. Nemulțumit, omul ripostează, dar i se spune că așa a vrut el, să-l lase pe frizer să aleagă.

Clipul a strâns peste 70.000 de vizualizări pe Facebook și a fost distribuit de sute de ori.

Potrivit celui mai recent sondaj de opinie, dat publicității miercuri, 22 mai, de Europa FM, partidele ar urma să obțină următoarele scoruri:

PNL – 28,5%
PSD – 21,1%
USR-PLUS – 19,6%
Pro România – 9,9%
ALDE – 9,8%
PMP – 6,2%
UDMR – 3,8%

Prin urmare, UDMR nu ar reuși să treagă de pragul electoral de 5% și nu ar intra în Parlamentul European.

În ceea ce privește opțiunile de vot pentru alegerile prezidențiale, dacă acestea ar avea loc duminică, actualul președinte Klaus Iohannis ar obține 43,5%, Călin Popescu Tăriceanu 19,8%, Dacian Cioloș 13%, Victor Ponta 11,6%.

Liviu Dragnea ar fi votat doar de 7% dintre români, Eugen Tomac (PMP) de 2,1%, iar Dan Barna (USR) de 1,9%.

Sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, a fost facut între 2 și 20 mai, prin telefon. Au răspuns 1.010 persoane cu vârsta de peste 18 ani. Eroarea sondajului este de +/- 3,1%.