Frații Tate ies din închisoare

Frații Andrew și Tristan Tate vor ieși din închisoare și vor fi plasați în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de judecătorii Curții de Apel București. Cei doi, alături de două complice, au stat după gratii 3 luni.

Frații Tate sunt acuzați de procurorii DIICOT că au constituit un grup infracțional organizat, în scopul racolării, cazării și exploatării, prin obligarea unor femei la cererea unor materiale cu conținut pentru adulți, destinate difuzării contractos pe site-uri de profil. Anchetatorii susțin că din aceste activități ar fi obținut sume importante de bani.

Cei doi frați racolau tinere sub pretextul începerii unei relații de iubire, după care le duceau într-o casă din județul Ilfov, unde erau să obligate să producă clipuri video care apoi erau postate pe site-uri de profil.

Victimele le-au povestit anchetatorilor că în casa din Ilfov era amenajat un studiou video, iar imobilul era supravegheat de paznici înarmați.

În timpul anchetei, procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri de lux, imobile și mașini, pe care cei doi frați le au în România.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.