Frații Tate au ajuns din nou în fața judecătorilor: „Nu e prea multă justiție în România”

Frații Tate au ajuns, miercuri dimineață, la Curtea de Apel București. Judecătorii vor decide asupra contestației lor la prelungirea arestării preventive.

Întrebați de jurnaliști dacă speră că vor fi eliberați astăzi, Andrew Tate a replicat: „Nu e prea multă justiție în România”.

Cei doi frați sunt anchetați, alături de alte două femei, pentru constituirea unui grup infrațional organizat, trafic de persoane și viol.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri ale fraților Andrew și Tristan Tate. Judecătorii Tribunalului București au respins solicitarea britanicilor de a se ridica secestrul pus pe avere.

Oamenii legii au pus sechestru pe 15 mașini de lux și 10 imobile, case și terenuri. Pe lista mașinilor de lux se află trei autoturisme Porsche, două BMW-uri, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lambroghini și cinci mașini Mercedes.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.