Fotbalistul care câștigă un euro pe secundă. Chiar și când doarme

Atacantul argentinian Carlos Tevez este cel mai bine plătit fotbalist din lume. El va câștiga mai mult de un euro pe secundă.

Carlos Tevez a semnat contractul cu gruparea chineză Shanghai Shenhua, care plătit 10 milioane de euro pentru serviciile sale grupării argentiniene Boca Juniors.

Astfel, atacantul care va împlini 33 de ani în februarie va câștiga la Shanghai nu mai puțin de 40 de milioane pe an. Tevez a semnat un contract valabil pe doi ani.

Fostul atacant de la Manchester City sau Juventus Torino va câștiga din salariu cât Lionel Messi și Cristiano Ronaldo la un loc. Tevez va primi 4.600 de euro în fiecare oră petrecută la echipa de pe locul 4 în China.

Chinezii investesc masiv în fotbaliști în această iarnă. Brazilianul Oscar (25 de ani) a părăsit-o pe Chelsea Londra pentru Shanghai SIPG, unde va avea un salariu de aproape 500.000 de euro pe săptămână.

În China au ajuns, de curând, și belgianul Axel Witsel, transferat pe bani grei de la Zenit Sankt Petersburg, Jackson Martinez, Hulk, Ramires sau Ezequiel Lavezzi.

Carlos Tevez are un palmares extrem de bogat, care cuprinde trofee cucerite în Argentina, Brazilia, Anglia și Italia, cât și cupe continentale în Europa și America de Sud.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.