Fotbalistul Antonio Reyes a murit la 35 de ani

FOTO: Gabrielcorbachobermejo/Wikimedia Commons
FOTO: Gabrielcorbachobermejo/Wikimedia Commons

Fostul internațional spaniol Antonio Reyes, în vârstă de 35 de ani, care a jucat în cariera sa la echipe precum FC Sevilla, Arsenal Londra sau Real Madrid, și-a pierdut viața sâmbătă, în urma unui accident rutier care s-a întâmplat în Ultrera, localitatea sa natală, potrivit presei spaniole.

Reyes a îmbrăcat tricoul naționalei Spaniei de 21 de ori. Anul trecut a jucat în campionatul de fotbal al Chinei, la Xinjiang Tianshan. A revenit în Spania în luna ianuarie și a semnat cu Extremadura, o echipă din liga secundă a Spaniei.

Reyes a mai jucat și la Atletico Madrid, unde a reușit să cucerească două trofee Europa League, Benfica Lisabona și Espanyol Barcelona.

„Sunt terminat,distrus. Nu am cuvinte! Condoleanțe familie. Nu te vom uita niciodată, amice. Odihnește-te în pace, frate”, a scris căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, pe Twitter.

Și internaționalul francez Tierry Henry, fostul său coleg de la Arsenal, a transmis un mesaj: „Sunt devastat să aflu această veste despre Jose Antonio Reyes. Un jucător fantastic, un om de echipă și un carcater de excepție”.

FOTO: Gabrielcorbachobermejo/Wikimedia Commons

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.