Fost senator PNL, amendat cu 2.000 de lei pentru o întâlnire romantică la malul mării

Fostul senator și-a scos soția la un prânz romantic, pe faleză. Foto: Facebook

Gigi Chiru, fost senator din partea PNL, a primit o amendă de 2.000 de lei, după ce soția sa a postat pe o rețea de socializare imagini surprinse în stațiunea Eforie, în timpul stării de urgență.

”Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Fostul senator susține că nu a încălcat legea și că digul unde a fost făcută poza se află la 60 de metri distanță de locuința sa.

”Oameni buni, nu am încălcat niciun decret, nicio lege, suntem izolaţi la fel ca toată lumea. Noi vrem să combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Suntem alături de cei în suferinţă. Neputinţa sau manipularea unora, nu este generată de mine sau familia mea. Vă rog să ne scuzaţi pentru că suntem optimişti şi fericiţi”, a scris Gigi Chiru, pe Facebook.

Dacă fostul parlamentar s-a ales cu amendă, soția sa a fost sancționată doar cu un avertisment pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare.

Gigi Christian Chiru are 54 de ani și a fost senator de Constanța în perioada 2012-2016, trecând pe la PNL și ALDE.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.