Forţa Dreptei intră oficial pe scena politică. Ludovic Orban: „Îi aşteptăm pe toţi liberalii de caracter”

FOTO: Forța Dreptei/Facebook
FOTO: Forța Dreptei/Facebook

Partidul a primit personalitate juridică și poate deja să primească membri sau să înființeze structuri locale. Într-o conferință de presă susținută ieri, Ludovic Orban, liderul formațiunii politice proaspăt lansată pe scena partidelor din România, a afirmat că mii de persoane au intenția de a adera la noul partid.

„Forţa Dreptei se angajează să îi reprezinte pe toţi aceia peste 6 milioane şi jumătate dintre români, care au sperat că Iohannis va aduce civilizaţie, va aduce dezvoltare, democraţie şi respect pentru drepturile cetăţenilor şi care au fost trădaţi de Iohannis, care în loc să aducă ce a promis românilor, a readus PSD la putere”, a declarat Ludovic Orban.

Deputatul i-a invitat „pe toţi liberalii de caracter, pe toţi liberalii din PNL care nu acceptă acest compromis major care a înroșit la faţă PNL, nu de ruşine, ci din cauza vecinătăţii”, să se înscrie în Forța Dreptei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.