Florinel Coman, prins la volan fără permis de conducere

Florinel Coman. Foto: FCSB / Facebook

Mijlocașul în vârstă de 22 de ani, care a îmbrăcat de patru ori tricoul naționalei de fotbal a României, a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, fără să aibă permis de conducere.

Fotbalistul a fost prins cu aparatul radar, pe Autostrada A2, în timp ce gonea cu 165 de kilometri pe oră.

Potrivit polițiștilor, fotbalistul de la FCSB ar fi prezentat, la control, un permis auto care nu este valabil în România.

Coman conducea un Audi A7 și le-a arătat polițiștilor un carnet auto obținut în Ucraina.

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . ….

În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național.

Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis Poliția Română.

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis, iar documentele prezentate de fotbalist au fost ridicate pentru verificări suplimentare.

Mijlocașul riscă o pedeapsă cuprinsă între un an și cinci ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat de acuzațiile care i se aduc.