Florin Piersic a fost externat azi. Anunțul Spitalului Foișor despre starea actorului

florin piersic
Foto: Facebook (Florin Piersic)

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost externat, luni, de la Spitalul Foișor din București. Unitatea spitalicească a anunțat că evoluția pacientului este favorabilă, relatează G4media.ro.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

De asemenea, probele de laborator sunt în limite normale, iar în perioada următoare actorul se va interna într-o clinică de recuperare.

„În dimineața zilei de 03.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”. Evoluția pacientului este favorabilă, acesta este conștient, cooperant, se mobilizează singur pe distanțe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale. În perioada următoare, domnul Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare”, a transmis spitalul.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Florin Piersic a fost scos din secția ATI și a început să se deplaseze cu cadrul de mers. La Spitalul Foișor, actorului i-a fost scoasă proteza de la genunchi, care se infectase, și care este considerată cauza principală a septicemiei de care a suferit acesta.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.