Florin Iordache va fi operat. A suferit o criză de colecist

Florin Iordache
Florin Iordache. Foto: gov.ro

Florin Iordache, deputatul PSD și omul din spatele numeroaselor modificări legislative controversate din ultima perioadă, a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca.

Florin Iordache (57 de ani) ar fi avut o criză de colecist și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Fostul ministru al Justiției, care a făcut un pas înapoi în urma controversatei Ordonanțe de Urgență 13, de anul trecut, a fost relocat de către coaliția PSD-ALDE în fruntea unei super-comisii care schimbă Codul Penal și Codul de Procedură Penală – modificările fiind aprig contestate atât de opoziție, de specialiștii în domeniu, cât și de numeroase voci internaționale.

Potrivit medicilor citați de Digi24, criza biliară se manifestă ca o tulburare funcţională sau de golire a veziculei. Cele mai frecvente simptome sunt durerile acute în partea dreaptă, starea de greaţă şi balonările.

Colecistita este o afecțiune a veziculei biliare, un organ legat de ficat. Rolul acesteia este de a colecta secreția externă hepatică, în urma procesului de digestie.

Vom reveni cu amănunte.

Sorin Breazu
Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.