Florin Cîțu: ”Sunt foarte supărat!” Ce le cere românilor care îl înjură?

Florin Cîțu. Foto: Gov.ro

Premierul a spus că va discuta cu reprezentanții autorităților locale despre viitoarele măsuri restrictive care vor fi luate pentru domolirea celui de-al treilea val al pandemiei de COVID-19.

Florin Cîțu s-a declarat revoltat de atitudinea cetățenilor care nu respectă măsurile aflate în vigoare, subliniind că acestea sunt printre cele mai relaxate din Uniunea Europeană.

”Am văzut şi eu ca şi dumneavoastră imaginile cu ce s-a întâmplat în weekend-ul trecut în cluburi şi în staţiunile montane şi vreau să vă spun că sunt foarte supărat să văd că există o mioritate dintre concetăţenii noştri care încă nu vrea să respecte regulile în vigoare. Implicaţiile sunt pentru toţi”, a declarat, luni, premierul Florin Cîţu.

Liberalul a precizat că va discuta astăzi și mâine despre carantinarea localităților unde incidența virusului a depășit cotele de alarmă.

”Este momentul ca soluțiile să vină de la autoritățile locale. Sunt particularități specifice pentru fiecare regiune”, a adăugat Cîțu.

”Protestele sunt OK, sunt oameni care mă înjură sau care vor să protesteze – foarte bine, dar să o facă respectând legea. Să poarte mască. Este tot ceea ce le cer”, a mai spus, vizibil iritat, Cîțu.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.