Florin Cîțu îl atacă pe Ludovic Orban pe tema vaccinului anti-COVID-19

Florin Cîțu
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu spune că vaccinul împotriva COVID-19 va rămâne gratuit în această perioadă și că nu există nicio discuție în Guvern pentru a schimba acest lucru. El l-a contrazis astfel pe președintele PNL, Ludovic Orban, care a spus luni că statul va mai suporta costurile imunizării doar o perioadă, urmând ca în viitor cetățenii să plătească pentru a se proteja de virusul Sars-Cov-2.

În România vaccinul este gratuit, nu a existat nicio discuție în Guvern, și va rămâne gratuit în următoarea perioadă”, a spus Cîțu într-o declarație de presă.

Din contră, deja avem comenzi pentru a continua campania de vaccinare și în toamnă, dar și anul viitor, pentru că nu știm exact cum va evolua pandemia”, a adăugat el.

Pe de altă parte, întrebat dacă românii vor ajunge să plătească pentru vaccinul anti-COVID, liderul PNL a răspuns: „Într-un viitor oarecare”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.