Florin Cîțu a postat un clip în care e Superman

Captură video
Captură video

Premierul Florin Cîțu a postat joi pe contul său de Instagram un clip în care apare în ipostază de Superman.

Postat cu titlul ”Tehnologia asta” și un emoticon, filmulețul – un trucaj animat – îl prezintă pe Florin Cîțu performând acțiuni spectaculoase de salvare.

Clipul a fost postat după ce Florin Cîțu a fost salvat de moțiunea de cenzură prin votul PSD, PNL și UDMR, care au amânat moțiunea până la o decizie a CCR pe sesizarea depusă chiar de premier.

Clipul poate fi urmărit – aici

Florin Cîțu ar putea scăpa de un vot pe moțiunea de cenzură până la alegerile din Partidul Național Liberal, unde e candidat la președinție.

Azi, la ora 16.00, se va întruni plenul Parlamentului, convocat de preşedinţii Camerei Deputaţilor și Senatului, Ludovic Orban și Anca Dragu, pentru prezentarea moţiunii de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR împotriva Guvernului Cîțu.

Ludovic Orban a precizat că şedinţa plenului se va desfăşura chiar dacă nu se întruneşte cvorum la şedinţa Birourilor permanente reunite, care are loc joi dimineață. Votul asupra moțiunii de cenzură va avea loc după 15 septembrie, după decizia Curții Constituționale cu privire la constituționalitatea acestei moțiuni de cenzură.

„Tertipurile vor continua și au continuat și astăzi în a doua parte a ședinței de astăzi, astfel încât la propunerea UDMR s-a votat amânarea dezbaterii votului moțiunii de cenzură până după decizia CCR”, a spus președintele Senatului, Anca Dragu.