Florării Tulcea. 8 magazine unde găsești buchete și aranjamente de vis

florării tulcea
Foto: Pagina de Facebook Florăria Ioana Tulcea

Florării Tulcea. Dacă sunteți în căutare de florării din orașul de pe Dunăre, atunci acest articol vă va fi de mare ajutor deoarece conține o listă cuprinzătoare cu florării.

1. Florăria Ioana din Tulcea oferă o mulțime de feluri de aranjamente florale. Potrivit siteului propriu, Florăria Ioana vinde buchete de flori, coșuri / cufere / cutii / biciclete cu flori de primăvară / de vară / de toamnă sau de iarnă, decorațiuni speciale, coroane, precum și aranjamente speciale pentu nuntă (buchete de mireasă și de nașă, lumânări de nuntă, aranjamente florale pentru mașină, aranjamente florale pentru masa invitaților, aranjamente florale pentru masa mirilor, cocarde, corsaje) și botez (lumânări botez, decor cristelniță) etc.

„Calitate, creativitate și alegere; una din plăcerea de a comanda prin Florăria Ioana Tulcea este aceea că fiecare client poate fi liniștit că fiecărui detaliu îi este acordată toată atenția. Florile – le iubim. Și nu numai pentru că arată bine ci și pentru că miros bine”, se arată pe siteul florarietulcea.ro.

Florăria Ioana se află pe Strada Babadag, bl. 10, lângă magazinul Telena. Date de contact: telefon 0746582006 și e-mail ioanasimiontl@yahoo.com. Modalități de plată: numerar sau transfer bancar.

Florării Tulcea – listă cu adresele exacte

2. Florăria Gardenia se află pe Strada Isaccei, nr. 29, Bl. I7, sc. G. Date de contact: numerele de telefon 0741 690 926 și 0240512553, e-mail: decogradini@yahoo.com.

Florăria Gardenia vinde aranjamente florale, lumânări pentru nuntă, buchete de mireasă, aranjamente florale pentru evenimente festive, aranjamente pentru mașină, cocarde, lumânări pentru botez, coroane funerare, decorațiuni pentru biserică, buchete de flori.

3. Florăria Alina din Tulcea se află pe Strada Babadag din oraș. Telefon de contact: 0746775953. De la Florăria Alina puteți cumpăra în special buchete de mână.

„Din dragostea pentru flori pe care am îmbinat-o cu parfum, sensibilitate, culoare și frumusețe s-a creat Florăria Alina. Așa că eu împreună cu ea vă garantăm că serviciile noastre vor fi de înaltă calitate reușind să satisfacem orice dorință și preferință a dumneavoastră”, se arată pe siteul florăriei.

Florării Tulcea – telefon și date de contact

4. Florăria Floralex se află pe Strada 1848, Bl.6, Sc.A, Ap.3. Date de contact: telefoane 0743.147.451, 0240-531.311, 0743.147.452 și e-mail: floralextl@gmail.com.

Floralex vinde următoarele categorii de produse: aranjamente florale, aranjamente masa prezidiu, buchete, buchete de mână pentru nașă și mireasă, buchete piept, coroane, coșuri de flori, decorațiuni pentru nunți și botezuri, lumânări de cununie, lumânări de botez.

5. Floraria „Andreea” din Tulcea se află pe strada Unirii. Telefon de contact: 0757 594 380.

Florării Tulcea – buchete și aranjamente pentru nuntă

6. Multiflora Tulcea este un producator și importator de plante decorative, flori, arbori și arbuști. Firma a fost înființată în anul 2006.

Adresa este Strada Combustibilului, Nr. 3. Date de contact: telefon 0748-881 362 și e-mail
multifloratulcea@gmail.com.

Programul este de luni până vineri de la 9 la 20, iar sâmbăta și duminica de la 9 la 17.

Florării Tulcea – livrări online

7. Cei care vor să livreze flori în Tulcea pot apela și la florării online. Magnolia.ro, de exemplu, are o rețea de distribuție dezvoltată, extinsă la nivelul întregii țări. Potrivit informațiilor de pe siteul florăriei online, livrările de flori și cadouri în Tulcea se fac în doar 2-4 ore, în orice colț al orașului. Florăria Magnolia asigură și transportul gratuit la domiciliu.

Florării Tulcea – Transport gratuit

8. O altă florărie online care are o bună acoperire a orașului Tulcea este floridelux.ro. Florăria livrează flori în Tulcea de marți până sâmbătă, între orele 9:00 și 18:00, în 24 de ore de la primirea comenzii și a plății (până în orele 17:00).

Tarif de livrare pentru Tulcea: 0 – nu există taxe de transport suplimentare

Pentru livrare de flori în Tulcea puteți contacta florăria telefonic la 0761.768.224; 0372.740.106 sau prin e-mail la contact@floridelux.ro.

Teatre în Tulcea. Unde poți vedea spectacole de calitate în orașul de la Dunăre

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.