Flanco împlinește 20 de ani. Cele mai bune reduceri

Flanco reduceri 20 de ani
Flanco anunță câteva reduceri la produse pe care le puteți face cadou de Crăciun FOTO: Kelvin Kay/Wikimedia Commons

Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri de electronice, electrocasnice și IT&C din România împlinește 20 de ani. Potrivit celor mai recente date făcute oficiale, retailerul are 80 de magazine în întreaga țară și o echipă de aproximativ 900 de angajați. De asemenea, cifra de afaceri ar fi de aproximativ 137 de milioane de euro.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani, pe magazinul online, Flanco anunță reduceri la mai multe produse din oferta sa. Oferta completă a Flanco.ro poate fi consultată la acest link. Mai jos, am ales câteva dintre cele mai interesante produse din promoțiile din această perioadă:

Flanco, reduceri la televizoare

Samsung LT22D390EW TV LED, 55 cm, Full HD. Este Smart TV, are caracterstici superioare de sunet: Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1. Dintre caracteristicile superioare remarcăm: Sports Mode ConnectShare USB 2.0., Anynet+ (HDMI-CEC). Prețul este de 699 de lei. Mai multe detalii despre acest model oferit de Flanco găsiți AICI.

În plus, Flanco.ro oferă la toate televizoarele marca Philips, un voucher cu o reducere de 20%.

  • Întreaga promoție la televizioare poate fi consultată AICI.

Flanco, reduceri la produsele Whirlpool

whirlpool_awsx63213Mașina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, în combinaţie cu folosirea unui aditiv special împotriva petelor, optimizează performanţa fiecărui agent activ, oferind rezultate îmbunătăţite de spălare. Mașina de spălat are o reducere de 200 de lei. Mai multe detalii găsiți AICI.

  • Frigidere, mașini de spălat, plite electrice și alte produse Whirlpool din oferta Flanco găsiți AICI

Flanco.ro, reduceri la aparate foto și camere Canon

eos_5d_mark_iii_body_canonCei care vor să-și cumpere un aparat foto DSLR sau un obiectiv foto marca Canon, trebuie să știe că găsesc la Flanco reduceri de până la 1.000 de lei.

Mai multe detalii despre această ofertă Flanco puteți găsi AICI