Fiul Sorinei Pintea spune că Liviu Pop ar fi implicat în dosarul mitei mamei lui

FOTO: Captură video Facebook
FOTO: Captură video Facebook

Fiul Sorinei Pintea, Ionuț, a postat un filmuleț pe Facebook în care spune că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul de mită al mamei sale și că acesta ar fi mărturisit că i-a dat mai multe tranșe de bani senatorului Liviu Marian Pop pentru ca aceștia să ajungă la fostul ministru al Sănătății.

De asemenea, Ionuț Pintea mai spune că a fost sunat de senatorul PSD Pop să se întâlnească urgent cu cineva, respectiv cu denunțătorul din dosarul în care Sorina Pintea este reținută de procurorii DNA pentru luare de mită.

„M-am întâlnit cu un domn, cu părul grizonat, mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajuta pe mama: Știi că, de fapt, eu n-am mai spus despre ceilalți bani. L-am întrebat: Care ceilalți bani?

Mi-a zis că a fost borba de alte patru tranșe de bani pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop. 40.000 de euro anul trecut și câte 5.000 de euro tot către Liviu Marian Pop. Bani care am înțeles că trebuiau să ajungă la mama mea. Zice că el e denunțătorul. Am rămas șocat când mi-a zis că el este Mihai Costea denunțătorul”, a relatat Ionuț Pintea.

Într-o intervenție la Antena 3, Liviu Pop a negat toate acuzațiile și a spus că nu a discutat niciodată despre bani cu Sorina Pintea, colega sa de partid.

„Niciodată în viața mea nu am avut discuții despre bani cu Sorina Pintea. Nu am vorbit cu nimeni acest subiect, niciodată în viața mea. Am vorbit cu fiul doamnei Pintea, dar să văd cum îi. (…) Nu am discutat asemenea subiecte cu Sorina sau cu altcineva. Poate se vrea să se ajungă la mine. Posibil. Nu, pentru că cine mă cunoaște știe că nu mă ocup cu prostii din astea. Am vorbit cu Ionuț dimineață și atât. Habar nu am. Mi-e și groază să sun”, a spus Liviu Pop, potrivit site-ului Antena 3.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.