Fiul lui Dragnea a venit cu bodyguarzi la stadion. „Ești patron pe banii furați de la copii”

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD, a venit la stadionul Giulești din Capitală însoțit de gărzi de corp. Echipa de fotbal Turris Turnu Măgurele, pe care acesta o controlează, a jucat în Cupa României împotriva Rapidului. Ambele formații evoluează în Liga a 3-a, iar fotbaliștii lui Dragnea Jr. au învins cu 2-0.

Răzvan Luțac, jurnalist la Gazeta Sporturilor, spune, pe pagina sa de Facebook, faptul că la intrarea în stadion, „domnii care îi asigurau paza au avut grijă” să-i dea peste mână în timp ce îl filma pe cel pe care îl protejau. Bodyguarzii i-au reproșat jurnalistului că nu are legitimație în piept.

La ieșirea de pe stadionul Giulești, Valentin Dragnea a fost abordat de un cetățean care i-a reproșat că e patron la echipa de fotbal pe banii săi și ai celorlalți români.

„Barosane, vezi că ești patron de fotbal pe banii furați de taică-tu. Pe ciordeală ești patron”, a strigat un suporter.

Valentin Dragnea nu a reacționat, însă acesta a continuat, acompaniat și de alții: „La pușcărie cu voi, bă. La pușcărie să vă duceți amândoi, infractorilor. Ești patron pe banii furați de la copii”.

Valentin Dragnea a mai fost implicat într-un incident în urmă cu aproximativ două săptămâni. Ștefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a avut o altercație cu Dragnea Jr. și soția acestuia.

Totul s-a întâmplat pe o stradă din cartierul bucureștean Cotroceni, unde Valentin Dragnea și soția sa locuiesc într-o locuință a Bisericii Ortodoxe.

Ștefan Caramitru a transmis presei că a soții Dragnea au blocat strada.

„Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină.

În acel timp a avut loc o altercație verbală cu doamna Dragnea, moment în care domnul Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului.

Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganță, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni”, precizează Ștefan Caramitru.

Acesta a mai spus că a reacționat „în special după experiența avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei”.

„După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea”, a transmis Ștefan Caramitru.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.